Καρολίνα Καλύβα: Η μητέρα της σε τηλεφωνική παρέμβαση στην Μπακοδήμου – «Ήταν ήδη τελειωμένη ιστορία»

Στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου» έκανε τηλεφωνική παρέμβαση η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα, μετά την αποχώρησή της από το Survivor All Star και την αποκάλυψη για το ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

Η κυρία Ζωή ζήτησε από τους συνεργάτες της Μαρίας Μπακοδήμου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα, διαφωνώντας με όσα ακούστηκαν λίγη ώρα πριν στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη.

Δες ΕΔΩ όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή του Open από την κολλητή φίλη του Μπο.

«Παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξει» δήλωσε αρχικά η μητέρα της Καρολίνας.

Και πρόσθεσε: «Ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω», ανέφερε η κυρία Ζωή στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου.

Read More

And More