Καρολίνα Καλύβα: «Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο Πρίαμο είναι σε παύση»

Την Καρολίνα Καλύβα και τον Βασίλη Οικονόμου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και η δημοσιογράφος, Κατερίνα Νινιού, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το νέο video clip του τραγουδιστή.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις αποβολές που ακολούθησαν στο παιχνίδι, μετά την αποχώρησή της αλλά και για το πολυσυζητημένο ειδύλλιό της με τον Μάριο Πρίαμο.

«Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα για όλα αυτά που έχουν συμβεί στο παιχνίδι, έφυγα νωρίς οπότε δεν πρόλαβα να αντιληφθώ κάτι από όλα αυτά», είπε αρχικά η Καρολίνα Καλύβα. 

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο, η Καρολία Καλύβα εξήγησε: «Τον Μάριο μπορώ να τον δω στον τελικό. Τα συναισθήματά μου για τον Μάριο είναι σε παύση γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία. Όταν δεν υπάρχει επικοινωνία δεν μπορείς να πεις κάτι άλλο, παρά μόνο ότι βρίσκεσαι σε μια παύση. Δεν μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Μάριο. Για το μέλλον δεν ξέρω απλά ανυπομονώ για το μέλλον». 

Κλείνοντας, η Καρολίνα Καλύβα αναφέρθηκε και στον Μπο, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν έχει νέα σχέση ο Μπο. Το μήνυμα που του έστειλα έμεινε στο… διαβάστηκε. Δεν έχουμε συναντηθεί με τον Μπο. Αν συναντηθούμε δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν προστριβές».

Read More

And More