Καταπέλτης ο Περικλής Κονδυλάτος για Νίκο Μουτσινά: «Είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, ήταν άνανδρο αυτό που έκανε»

Ο Περικλής Κονδυλάτος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» και τη Δέσποινα Παναγιωτίδου και δεν μάσησε τα λόγια του μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά.

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων και πρώην παίκτης του Survivor ξέσπασε κατά του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ.

«Ο Νίκος Μουτσινάς είναι μια αμφιλεγόμενη προσωπικότητα, για μένα έχει πει πολύ αρνητικά πράγματα. Μετά με φιλοξένησε στην εκπομπή του και ίσως να παραδέχτηκε την προκατειλημμένη του άποψη. Και μετά, όταν έφυγα, είπε πάλι αρνητικά πράγματα και αυτό για μένα είναι άνανδρο. Παρίστανε on camera το ψεύδισμά μου και αυτό έχει επισκιάσει την εικόνα που είχα γι’ αυτόν. Αν εγώ κοροϊδέψω έναν άνθρωπο που έχει κινητικό πρόβλημα, εσύ θα γελάσεις;», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Ο Περικλής Κονδυλάτος είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση δίνει μια ψεύτικη αίσθηση δύναμης και τελικά δεν την έχει κανείς αυτή τη δύναμη. Βλέπουμε ανθρώπους με πολύ μεγαλύτερες καριέρες από αυτόν τον κύριο, να μην είναι τώρα στην τηλεόραση. Αυτή η δύναμη είναι ψευδαίσθηση και είναι παροδική. Αυτό το στιλ ότι “είμαι στην τηλεόραση πολλά χρόνια και έχω εξουσία να κρίνω τους πάντες χωρίς να έχω αντίλογο, χωρίς να τον βλέπω απέναντί μου” είναι μια μορφή βίας και μπούλινγκ».

 

Read More

And More