Κατερίνα Διδασκάλου: «Όταν έμαθα για τον νέο ρόλο επέλεξα να κλειστώ σε μοναστήρι για μια εβδομάδα»

Καλεσμένη στον καναπέ της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στις «Άγριες Μέλισσες», όπου υποδυόταν τη Μυρσίνη, για τη νέα σειρά Μαύρο Ρόδο που θα συμμετέχει φέτος, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Ήταν υπέροχα! Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι απάντηση σε προσευχές, ως σκηνοθέτης. Τον ευχαριστώ πραγματικά πάρα πολύ γιατί ήμουν η πρώτη του επιλογή σε έναν ρόλο που μου έδωσε πολύ όμορφες στιγμές και ερμηνείες».

Σχετικά με τον ρόλο της στη νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο» είπε πως υποδύεται μία ηγουμένη σε μοναστήρι, τονίζοντας πως είναι ένας ρόλος κόντρα με την ίδια, καθώς είναι άνθρωπος «κοσμικός».

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι το σύμπαν που μας διέπει, δεν δογματίζομαι ούτε με τη μία πλευρά, ούτε με την άλλη, γιατί το θεωρώ λάθος», πρόσθεσε η ηθοποιός.

Η ίδια στη συνέχεια αποκάλυψε πως όταν διάβασε το σενάριο της σειράς και μίλησε και με τον σκηνοθέτη, αποφάσισε πως για να μπορέσει να αποδώσει τον ρόλο της, πρέπει να κλειστεί σε μοναστήρι για τουλάχιστον μία εβδομάδα.

«Το έκανα στο Ρέθυμνο στην Αγία Ειρήνη και ήταν μία μαγική εμπειρία από όλες τις απόψεις γιατί αντιμετώπισα μία ανοιχτή αγκαλιά, καθόλου έναν κλειστό και φοβισμένο κύκλο, μία ηγουμένη, πολύ φωτεινό άνθρωπο με πυγμή», συμπλήρωσε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Ερωτώμενη εάν αυτή η εμπειρία της άλλαξε τη σχέση με την εκκλησία, απάντησε πως δεν είναι από τους ανθρώπους που θα πηγαίνουν στη λειτουργία κάθε Κυριακή, ωστόσο όταν περνά απ’ έξω έχει την ανάγκη να μπει μέσα και να προσευχηθεί.

Read More

And More