Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέας Μικρούτσικος: Χαμός στη Super Κατερίνα! «Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι»

Σε διευκρινίσεις θέλησε να προχωρήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον αέρα της Super Κατερίνα, σχετικά με την αυριανή συνάντηση όλων των μελών της εκπομπής με κάποιους δημοσιογράφους.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε αρχικά μετά το διάλειμμα της εκπομπής: «Έχω ανάγκη να εξηγηθούν κάποια πράγματα, γιατί οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να μου το επιτρέψετε, παιδιά», με τους ανθρώπους όμως στο control να δείχνουν ότι διαφωνούν με την πρωτοβουλία του παρουσιαστή.

«Θέμη, παιδιά, από πάνω σας καταλαβαίνω να μη θέλετε, όμως οφείλω να σεβαστώ τον άνθρωπο που έχω κάτω. Θέλετε να ρίξετε μαύρο; Δε μπορώ να κάνω κάτι. Δεν αφορά τους τηλεθεατές. Ο Ανδρέας δε φοράει ακουστικό και οφείλω να τον σεβαστώ», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι “συνεχίστε μόνοι σας”, θα φύγω κι εγώ άμα είναι. Δεν αντέχω άλλο! Δε μπορώ, βοηθήστε με. Δε μπορώ να φωνάζετε από πάνω δέκα άνθρωποι “μην τον αφήσετε να μιλήσει”».

Τότε, τον λόγο πήρε ξανά ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος είπε: «Δεν δέχομαι εξαιτίας μου να πάθει κανένας τίποτα, ούτε εσύ ούτε οποιοσδήποτε εργαζόμενος». «Εγώ θα το πάθω όμως, Ανδρέα», αποκρίθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, εμφανώς δυσαρεστημένη από την κατάσταση που δημιουργήθηκε στον αέρα.

«Το να τον γειώνω και να του λέω όχι συνέχεια δεν μου κάνει καλό κι εμένα. Γιατί μου το κάνετε όλοι αυτό; Είναι ένας άνθρωπος που έχει μία πορεία στην τηλεόραση, είναι σε αυτή την εκπομπή και τον σέβομαι σαν προσωπικότητα. Μη με φέρνετε όλοι σε δύσκολη θέση, θέλω να του δώσω τον λόγο», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να εξηγεί σχετικά με το πώς ενημερώθηκε για τη συνάντηση του Alpha με τους δημοσιογράφους.

Read More

And More