Κατερίνα Καινούργιου: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν»

Ατάκα όλο νόημα από την Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής, λίγες ώρες μετά τις φωτογραφίες με το φιλί από τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στη Δανάη Μπάρκα.

Με αφορμή το βίντεο με την κόντρα ανάμεσα στη Σάσα Μπάστα και τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλου η παρουσιάστρια του Alpha, που έχει σήμερα στραμμένο το ενδιαφέρον των media πάνω της, σχολίασε: «Είναι κάποια πράγματα που δεν τα ξεχνάς ποτέ, σε στιγματίζουν. Να είμαι και προσεκτική τι θα πω γιατί όλη μέρα…».

Λίγη ώρα νωρίτερα, η παρουσιάστρια επέστρεψε από το διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής της. Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας on air τους στίχους: «Δεν είσαι εσύ σαν τις άλλες αγάπες, μαζί σου νιώθω τόσο δυνατός», ανέφερε στους συνεργάτες της: «Ψυχραιμία», θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να μη δώσει ελεύθερο χρόνο για σχόλια εκτός θεμάτων της εκπομπής.

Το Σαββατοκύριακο ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκε στο επίκεντρο των media μετά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο στις οποίες ο φακός τον «τσάκωσε» σε βραδινή έξοδο να ανταλλάσσει φιλιά με την Δανάη Μπάρκα.

Ωστόσο η παρουσιάστρια του Mega εξακολουθεί να κρατά τη σιωπή της για την προσωπική της ζωή και όσα γράφονται για τις εξόδους της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. 

 

Read More

And More