Κατερίνα Καινούργιου: «Είτε σε γκέι, είτε σε στρέιτ μπαρ, μπορείς να προστατευτείς… Αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχεις προκαλέσει»

Με αφορμή τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τη Μαριάντα Πιερίδη και τον νέο της σύντροφο, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να κάνει το δικό της σχόλιο όλο νόημα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε σε όσους προσπαθούν να προστατεύσουν την προσωπική τους ζωή και πολλές φορές απαθανατίζονται από παπαράτσι ή περαστικούς. 

Η Κατερίνα Καινούργιου συζητώντας με τους συνεργάτες της είπε: «Πολύς ντόρος γίνεται με διάφορα τελευταία, για το αν είναι στημένα ή όχι. Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι αν θες κάτι να το στήσεις, θα το στήσεις, αν θες να το κρύψεις, θα το κρύψεις. Εγώ τα τελευταία πέντε χρόνια, πέρα από τη μια γνωστή σχέση που είχα, εννοείται πως μετά από αυτή τη χρονική περίοδο βγήκα, φλέρταρα έξω, φιλήθηκα αλλά πάντα προστάτευσα πάρα πολύ αυτούς που ήταν γύρω μου. Ποτέ δεν έχει δημοσιευθεί βίντεο ή φωτογραφία με εμένα και κάποιον άλλο. Είτε είσαι σε γκέι μπαρ είτε σε straight μπαρ, αν θες να προστατευθείς και από τα κινητά και απ’ όλα, μπορείς, αλλιώς ή το έχεις στήσει ή το έχει προκαλέσει».

Σου θυμίζουμε ότι η Δανάη Μπάρκα και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης απαθανατίστηκαν σε παθιασμένα φιλιά σε γκέι κλαμπ στο Γκάζι. 

Δες επίσης:

Μαριάντα Πιερίδη: Νέος έρωτας μετά τον χωρισμό της – Τα πρώτα πλάνα με τον γοητευτικό σύντροφό της

Read More

And More