Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με την αντίδραση του Παπαδόπουλου – «Καμία όρεξη δεν είχε η ρεπόρτερ να τον περιμένει»

Το βράδυ της Τετάρτης 23/2, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν τον Σπύρο Παπαδόπουλο, ο οποίος φάνηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, καθώς δεν ήθελε να κάνει καμία δήλωση όσον αφορά στο θέμα του Γιάννη Πλούταρχου.

«Αφήστε μας ρε παιδιά ήσυχους, είναι δυνατόν; έχουμε ραντεβού να μιλήσουμε; δεν μιλάω χωρίς ραντεβού. Όσο δεν κουράζεστε να έρχεστε απρόσκλητοι, τόσο δεν θα κουράζομαι να μην σας απαντώ. Εγώ τι να κάνω; σας κάλεσα; αν έρθω εγώ έξω από το σπίτι σας και περιμένω αρκετή ώρα θα μου μιλήσετε; Καμία ερώτηση», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου βλέποντας την αντίδραση του ηθοποιού δεν δίστασε να εκφράσει την ενόχλησή της και να υποστηρίξει την ρεπόρτερ της εκπομπής της.

«Ο πολύ συμπαθής κατ’ εμέ Σπύρος Παπαδόπουλος και πάντα ευγενέστατος, όσες φορές τον έχω δει από κοντά και τρομερά ταλαντούχος ηθοποιός και οικοδεσπότης… για μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι λάθος. Δεν πήγαμε έξω από το σπίτι του, ήμασταν σε δημόσιο χώρο έξω από το θέατρο. Η Μένια Κούκου είναι μια από τις καλύτερες δημοσιογράφους που έχουμε στην ομάδα μας, μητέρα δυο παιδιών, ευγενέστατη. Καμία όρεξη δεν είχε να περιμένει μέσα στη νύχτα έξω από το θέατρο, είναι η δουλειά της» τόνισε φανερά ενοχλημένη η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Read More

And More