Κατερίνα Καινούργιου: Φινάλε για τη σεζόν με πολλές εκπλήξεις! Έτσι αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της – Video

Φινάλε για τη σεζόν με πολλές εκπλήξεις, αγαπημένους καλεσμένους και κλίμα χαράς και συγκίνησης, έκανε σήμερα η εκπομπή «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και ανανέωσε το ραντεβού μαζί τους για τον Σεπτέμβριο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου μπροστά από τις κάμερες που έκαναν την σεζόν μου τηλεοπτικά την καλύτερη», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου κι ευχαρίστησε έναν έναν τους συνεργάτες της. «Για να γίνει μια επιτυχία η περισσότερη δουλειά δεν είναι μπροστά από τις κάμερες, αλλά πίσω», είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια κι ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

«Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θέλω να το πω σε εσάς αγαπημένοι μου τηλεθεατές. Δεν θα μιλήσω για νούμερα, δεν θα μιλήσω για επιτυχίες… Έχετε αγαπήσει πάρα πολύ αυτή την εκπομπή από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε πέρυσι σε ένα νεοσύστατο κανάλι, κυριολεκτικά από το μηδέν και την αγαπήσατε. Και μέσα σε δύο χρόνια έφτασε εδώ που έφτασε. Ευχαριστώ πάρα πολύ, εύχομαι να έχετε ένα καλό καλοκαίρι… Να είστε προσεκτικοί, υγιείς και γεμάτοι αγάπη. Εμείς με το “Ευτυχείτε” και όλη μου την ομάδα θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τις αρχές Σεπτεμβρίου», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου, σημειώνοντας σταθερά δυναμική άνοδο σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, κέρδισε πολλές φορές την πρωτιά ανάμεσα στα πρωινά προγράμματα. Σε μια χρονιά με μεγάλο ανταγωνισμό στην πρωινή ζώνη, η εκπομπή «Ευτυχείτε» είναι το μόνο πρωινό καθημερινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα, που σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο, σε αντίθεση με το σύνολο του ανταγωνισμού που κατέγραψε πτώση.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις και εξομολογήσεις των πρωταγωνιστών της μικρής οθόνης, ρεπορτάζ και θέματα που «αγκαλιάζουν» όλο το φάσμα των γυναικείων ενδιαφερόντων (μόδα, ομορφιά, μαγειρική, αστρολογία, σχέσεις κ.α.), το «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου κλείνει μια εξαιρετικά επιτυχημένη χρονιά στο OPEN, έχοντας γίνει το αγαπημένο πρωινό ραντεβού των τηλεθεατών και ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά, ανανεωμένο και πάντα ανατρεπτικό, τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Read More

And More