Κατερίνα Καινούργιου για Αλέξη Κούγια: «Είδα ένα χυδαίο δελτίο Τύπου, δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό»

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το πρωί της Τρίτης 2/5 ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος βρέθηκε στα δικαστήρια για τη συνέχεια της δίκης της Ρούλας Πισπιρίγκου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως θα μηνύσει γνωστό δημοσιογράφο που εμφανίζεται σε εκπομπή το Σαββατοκύριακο, χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του.

«Αυτή η ιατρική συμμορία από την Πάτρα ακόμα και τα Σαββατοκύριακα διοργανώνει εκπομπές και βρίσκει φερέφωνα τηλεοπτικά. Ο ανεκδιήγητος γιατρός, ο Ηλιάδης, ο οποίος έχει αναλάβει να προμηθεύει τις εκπομπές με χαροκαμένες, δυστυχισμένες μάνες.

Εγώ αυτό που είπα είναι πώς αν ότι τι να κάνεις ένα παιδί αν είσαι ένας άνθρωπος που πήγες το παιδί σου στο νοσοκομείο υγιές και στο παραδίδουν στην ΜΕΘ, να έχει νοητικές λειτουργίες, χωρίς να βλέπει, χωρίς να έχει χέρια και πόδια. Αυτοί διαστρέβλωσαν τα όσα είπα και έφεραν μια δυστυχισμένη μάνα στην εκπομπή να μιλήσει, με συντονιστεί έναν κλαρινογαμπρό από την εκπομπή, ο οποίος έχω μάθει κάτι τελευταία με κάτι έρωτες και εγώ θα προχωρήσω και σε αγωγές και σε μηνύσεις», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας. (δες εδώ τι ειπώθηκε το Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου)

Μετά το τέλος των δηλώσεων η Κατερίνα Καινούργιου, θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας αλλά και την κίνηση του στείλει επίσημη ανακοίνωση σε γραφεία και κανάλια για την Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας προσωπικές λεπτομέρειες για τη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

«Εγώ είδα ένα χυδαίο δελτίου τύπου που έκανε προσωπική επίθεση και ταυτόχρονα πολλές λεπτομέρειες που αφορούν την προσωπική ζωή της Σίσσυ Χρηστίδου. Το διαζύγιό της, τον πεθερό και άλλα άκυρα. Βγήκαν προσωπικά δεδομένα στην φόρα, τα οποία δεν αφορούν κανέναν. Δεν νομίζω στον κύριο Κούγια να του άρεσε να βγουν λεπτομέρειες στην δημοσιότητα για την προσωπική του ζωή, για το διαζύγιο και άλλα. Δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό, τουλάχιστον ας το μαζέψει», πρόσθεσε με απορία η Κατερίνα Καινούργιου. 

Read More

And More