Κατερίνα Καινούργιου για Αντώνη Κανάκη – Τέμπη: «Έχουμε καλέσει την κα Καρυστιανού, αν και πού θα μιλήσει, το ξέρει εκείνη»

Τον εκνευρισμό που είχε ο Αντώνης Κανάκης στη χθεσινή εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» αναφορικά με τα Τέμπη σχολίασαν η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της στη «Super Κατερίνα».

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Θα μιλήσω για τη δική μας εκπομπή αλλά και για κάποιες άλλες εκπομπές του καναλιού που έχουν επικοινωνήσει με την κα Καρυστιανού. Εννοείται ότι έχουμε καλέσει την κα Καρυστιανού και η επιθυμία της είναι να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα μετά τη συγκεκριμένη μαύρη επέτειο και στη συνέχεια να βγει και να μιλήσει.

Τώρα αν θα μιλήσει, πού θα θελήσει να μιλήσει, σε όλους ή σε έναν, αυτό το γνωρίζει μόνο η ίδια και οφείλουμε να σεβαστούμε την επιθυμία της. Αυτά έχω να πω εγώ από τη δικιά μας πλευρά».

Στη χθεσινή εκπομπή, ο Αντώνης Κανάκης είπε, με αφορμή μία φωτογραφία που έλαβε: «Τον Παλαιοχριστιανό τον κάλεσαν σε όλα τα κανάλια, την Μαρία Καρυστιανού σε κανένα. Καταλάβατε τώρα;

Γίνονται τα τέρατα και δεν κουνιέται φύλλο. Το γνωρίζαμε, όχι το καταλάβαμε. Είναι απίστευτο και το βάλαμε πρώτο πρώτο να τα δείξουμε αυτά για να φύγουν από μέσα μας. Δεν μου λες την κ. Καρυστιανού δεν την έχουν καλέσει πραγματικά πουθενά; Πάμε αλλάζουμε. Ξέρεις μερικές φορές χρειάζεται και έτσι προσπάθεια για να διώξεις όλον τον εκνευρισμό από μέσα σου και να μπορέσεις να υποστηρίξεις και κάποια άλλα πράγματα του Ράδιο Αρβύλα που βρίσκονται εδώ περισσότερο για σατυρικούς και κωμικούς λόγους».

Read More

And More