Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Παπανώτα: «Δε μου αρέσει ο πόλεμος στο πρόσωπό του, πέσανε όλοι να τον φάνε»

Τη δική της άποψη για τις «επιθέσεις» που δέχεται τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Παπανώτας, εξέφρασε το πρωί της Τρίτης 23/4 η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, αν και ξεκαθάρισε ότι δε συμφωνεί με τον τρόπο που τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μπέττυ Μαγγίρα, ανέφερε ότι δεν της αρέσει ο πόλεμος που δέχεται τις τελευταίες ημέρες.

«Όντως ήταν προσβλητικές εκείνες οι δηλώσεις για τη Μπέττυ Μαγγίρα και του το είπε πολύ όμορφα η Σταματίνα. Από εκεί και πέρα όμως, η Σταματίνα το πήγε συνολικά για τα επικοινωνιακά λάθη. Θα πω κάτι με πολλή συμπάθεια, επειδή είδα και το αμοντάριστο στην εκπομπή της Φαίης, δε μου άρεσε. Ίσως να ήταν ένα τσικ χειρότερο. Ας το αφήσουμε πίσω όμως αυτό.

Από εκεί και πέρα όμως, δε μου αρέσει όλος αυτός ο πόλεμος στο πρόσωπο του Δημήτρη. Όλοι οι άνθρωποι μπορεί να έχουν κάνει κάποια λάθη κατά καιρούς, να έχουν πει κάτι λάθος και να έχουν μετανιώσει. Ο άνθρωπος πήγε να κάνει ένα παραπάνω βήμα στην πολιτική. Καλώς ή κακώς, αυτά που είχε πει, βγήκαν μπροστά, αναγκάστηκε ο Πρόεδρος να τον διαγράψει και μετά πέσανε όλοι να φάνε τον Δημήτρη, που κι αυτό δεν είναι ωραίο….

Νομίζω ότι όλο αυτό πρέπει να κλείσει… Είναι αυτονόητο ότι είναι κατακριτέα αυτά που είπε, μη το ανοίγουμε όμως αυτό γιατί έχει περάσει δύσκολα όλες αυτές τις μέρες… Ας τελειώσει κάπου όλο αυτό…. Επίσης, δε μου άρεσε η τοποθέτηση του Δημήτρη Πανόπουλου, αντικειμενικά σας μιλάω..» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More