Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Βιτάλη: «Για ποιον λόγο να μπει σε αυτή τη διαδικασία;»

Τα λεγόμενα της Ελένης Βιτάλη για την τρυφερή συνύπαρξη της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη στη σκηνή σχολιάστηκαν στη Super Κατερίνα, το πρωί της Τρίτης 21/2.

Μετά την προβολή της ανάρτησης του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος υπερασπίζεται το ζευγάρι, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί.

«Με όλο τον σεβασμό στην τεράστια και σπουδαία Ελένη Βιτάλη, την οποία έχω παρακολουθήσει ουκ ολίγες φορές όχι μόνο μέσα από τη μουσική της αλλά και μέσα από συνεντεύξεις που έχει δώσει, για ποιον λόγο να μπει σε αυτή τη διαδικασία; Βλέπεις δύο ανθρώπους, η Δέσποινα είναι στη δουλειά της που δεν είναι σε νοσοκομείο, ο άλλος είναι καλλιτέχνης, χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο, πήρε τη σύντροφό του αγκαλιά, τη φίλησε, απλά έτυχε να υπάρχουν κινητά.

Για ποιον λόγο έγινε αυτό μετά; Τόσο περίεργο μας φάνηκε;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» της Super Κατερίνα.

Λίγο αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί δύο άνθρωποι, οι οποίοι εκτίθενται δημόσια, κρύβουν τον έρωτά τους, μας ενοχλεί και τους κράζουμε κι όταν βλέπουμε να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, πάλι μας ενοχλεί. Άρα τι μας φταίει ρε παιδιά; Τρωγόμαστε; Εγώ γυρνάω σπίτι και έχω τα δικά μου. Από την άλλη, σκεφτόμουν τι ωραία που θα ήταν να έμπαινε ένας να με αγκάλιαζε. Ίσως επειδή δεν το ζω αυτήν την περίοδο… Εγώ θα το ήθελα, αλλά μπορεί να έχω κι άδικο». 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164