Κατερίνα Καινούργιου για Ελεονώρα Μελέτη: «Όπως είπε και ο Λιάγκας, υπάρχουν εκπομπές στο Mega με πολύ χαμηλότερα νούμερα»

Για τη επικοινωνία της με την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της μετά τα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια του Mega σχετικά με όσα γράφτηκαν για το πρόωρο τέλος της εκπομπής της.

Όπως ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου, βασική προτεραιότητα της Ελεονώρας Μελέτη είναι οι συνεργάτες της, προκειμένου να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με το Mega Καλημέρα χωρίς καμιά εκκρεμότητα.

«Επικοινώνησα με την Ελεονώρα. Ήταν με το κοριτσάκι της, το μόνο που την απασχολούσε ήταν τι θα γίνει με τους συνεργάτες της, να πληρωθούν όλοι μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αυτό ήταν η προτεραιότητά της. Ήταν με την κορούλα της πολύ ήρεμη και πηγαίνανε στην παραλία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε για την πορεία της πρωινής εκπομπής του Mega: «Είναι μια εξαιρετική παρουσιάστρια. Και φέτος να τελειώσει νωρίτερα, του χρόνου μπορεί να αρχίσει κάτι καλύτερο. Το μόνο που την απασχολεί είναι οι συνεργάτες της. Πραγματικά είναι αδικία, νομίζω το είπε και ο Λιάγκας, το διάβασα σε τίτλους που είπε ότι “υπάρχουν εκπομπές στο Mega που κάνουν πολύ χαμηλότερα νούμερα. Γιατί να κοπεί η συγκεκριμένη;”».

«Έχω μια πληροφορία ότι τις επόμενες ημέρες, ίσως βρεθεί με την ιδιοκτησία του Mega η οποία την εκτιμά και πάρα πολύ. Εννοώ πάει και πιο πάνω από τον διευθυντή προγράμματος», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου κλείνοντας το θέμα.

Read More

And More