Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Αν έκανε νούμερα τηλεθέασης, θα είχε τον Αχιλλέα Μπέο»

Η Κατερίνα Καινούργιου διαφώνησε με τις δηλώσεις της Φαίης Σκορδά σχετικά με τις εκπομπές που καλούν τον Αχιλλέα Μπέο για να κάνουν νούμερα τηλεθέασης.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Αχιλλέα Μπέο, η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε τον λόγο που ο Δήμαρχος Βόλου δεν πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της.

«Μην πέσετε να με φάτε, θα πω τη δική μου άποψη και θα διαφωνήσω με κάποιους συναδέλφους. Όταν άκουσα τις δηλώσεις του Μπέου –και θα δικαιολογήσω τον Λιάγκα για κάποιον λόγο, που δεν το περιμένατε, αλλά θα τον δικαιολογήσω- μίλησα με τον αρχισυντάκτη μας και του είχα πει “πάρτε τον Μπέο να βγει στην εκπομπή”. Μου λέει “είσαι σίγουρη;” Λέω “ναι”. “Ο κύριος Μπέος δεν θέλει να βγει σε εσένα, θέλει να βγει στον κύριο Λιάγκα”. Ήμουν σίγουρη και γι’ αυτήν την απάντηση.

Οποιαδήποτε εκπομπή θα ήθελε να φιλοξενήσει τον Μπέο. Μην ακούω για τα νούμερα… Όχι για να τον κανακέψει. Διαφωνώ με τη Σκορδά σε αυτά που βγήκε και είπε. Και η Σκορδά αν έκανε νούμερα, θα τον είχε», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Εγώ όμως ξέρω ότι δεν θα τον κανάκευα, αλλά θα τον είχα απέναντι και θα τον έφτανα σε σημείο να ζητήσει συγγνώμη… Διαφωνώ στον χειρισμό του Λιάγκα λοιπόν, όχι ότι του έδωσε λόγο ο Λιάγκας. Όσοι κάνουν τηλεόραση ξέρουν ότι πρέπει να ακούγονται αυτές οι ακραίες αντιδράσεις, αλλά πρέπει κάποιος να του φέρει τον αντίλογο και να του πει “έλα σε κλείνω”», πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια κατέληξε για την εμφάνιση του Μπέου στο Πρωινό του ANT1: «Εδώ δεν κάνουμε δημόσιες σχέσεις και εγώ το έχω αποδείξει αυτό, αλλά όχι που έπεσαν να φάνε τον Λιάγκα που τον είχε στην εκπομπή. Λάθος. Όλοι θα ήθελαν για να κάνουν νούμερα κι έκανε και νούμερα. Τίμια, εγώ σας λέω την αλήθεια μου». 

Δες επίσης: Απασφάλισε η Φαίη Σκορδά: «Καλούν σε εκπομπές τον Αχιλλέα Μπέο μόνο για τα νούμερα τηλεθέασης»

Read More

And More