Κατερίνα Καινούργιου για Φαίη Σκορδά: «Είναι άκομψο αυτό που γίνεται απέναντί της»

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να τοποθετηθεί στον «αέρα» της εκπομπή της «Super Κατερίνα» σχετικά με τα δημοσιεύματα και τις φήμες για το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Η παρουσιάστρια του Alpha υπερασπίστηκε τη συνάδελφό της, επισημαίνοντας πως πρέπει να την αφήσουν να διαχειριστεί την κατάσταση μόνη της και να πάρει τις αποφάσεις της.

 «Σε αυτά που ενδιαφέρουν εμένα. Η Μαλέσκου θα πάει με τον Λιάγκα;» αναρωτήθηκε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία ενημερώθηκε από το ακουστικό ότι πιθανολογείται πως η Φαίη Σκορδά θα φύγει από τον ΑΝΤ1, μετά από εννέα χρόνια.

«Εγώ δεν ξέρω, διαβάζω και να τοποθετηθώ παρόλο που είναι απέναντι. Θεωρώ ότι είναι άκομψο που γίνεται στη Φαίη τον τελευταίο καιρό. Δηλαδή μπορεί να θέλει να πάρει μία απόφαση για τους Χ, Ψ λόγους να κάνει κάτι τελείως μόνη της. Δεν μπορώ να βλέπω την απέναντι εκπομπή, καμιά φορά τη βλέπω στο youtube για να δω τι κάνουν. Όλο αυτό που γίνεται, ότι ο ένας φεύγει, ο άλλος μένει, δεν είναι ωραίο και για την ίδια.

«Οπότε ας την αφήσουν λίγο να το χειριστεί η ίδια και μετά ας γίνει ο πανικός. Χωρίς να φταίει η ίδια. Η ίδια δεν έχει πετάξει κάποια σπόντα. Αυτό» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More