Κατερίνα Καινούργιου για Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα, δεν θα το έκανε

Τη δυσαρέσκειά της με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη και τον τρόπο που αντέδρασε, όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής της την ρώτησε για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα, δε μπόρεσε να κρύψει η Κατερίνα Καινούργιου.

Μετά το βίντεο με την αντίδραση του μοντέλου στις ερωτήσεις για τον Χρήστο Μάστορα, η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο και εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της με αυτό που είδε καθώς όπως είπε στο παρελθόν είχε γνωρίσει την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και είχε δείξει έναν άλλο χαρακτήρα. Ακόμη, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε πως σε περίπτωση που η σχέση αυτή ισχύει, δεν κάνει καλό στον Χρήστο Μάστορα ο οποίος φροντίζει να είναι πάντα πολύ ευγενικός. (δες εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη)

«Η Γαρυφαλλιά είναι ένα κορίτσι που τη μάθαμε μέσα από το GNTM και είναι πάρα πολύ ωραία κοπέλα. Όταν τη γνώρισα εγώ είχε συστολή, ήταν γλυκύτατη, ευγενέστατη, τη γνώρισα από τον πρώην σύντροφό της. Δε ξέρω αν έχει ή όχι σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Αυτό που ξέρω είναι ότι ο Χρήστος, για μένα, αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους κορυφαίους καλλιτέχνες που έχουμε, τρομερός και πάντα είναι ευγενικός, απαντάει με χιούμορ.

Αν σταματούσαν τον Χρήστο Μάστορα ποτέ δε θα το έκανε αυτό, ποτέ δε θα ήταν με το κινητό, ποτέ δε θα έτρεχε και δε θα αδιαφορούσε έτσι για τη δημοσιογράφο. Ειδικά ένα κορίτσι που τώρα ξεκινάει και στήνει την καριέρα της. Ήταν αγένεια» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Το λέω εγώ που τη συμπαθώ την κοπέλα. Λίγο να ρίξουμε τους τόνους. Αν ισχύει ότι είναι σε σχέση με τον συγκεκριμένο, που εγώ τον λατρεύω και τον θεωρώ φανταστικό παιδί και τρομερό καλλιτέχνη, αυτή η εικόνα δεν του κάνει καλό. Αν δε θες, μην πας στο μαγαζί να δώσεις δικαίωμα, μην ανεβάζεις τίποτα για να μην μπορούν να πούνε ή πες “ευχαριστώ πολύ παιδιά, φεύγω”.

Να ήταν η Βανδή, να το καταλάβω αλλά επειδή ο Χρήστος έχει πάντα αυτή τη παιδεία και είναι πάντα καταπληκτικός με όλους και με τους δημοσιογράφους, αυτή η συμπεριφορά είναι λάθος» πρόσθεσε.

Read More

And More