Κατερίνα Καινούργιου για Γιώργο Κοψιδά: “Έγινα έξαλλη χθες…”

Ο Γιώργος Κοψιδάς αποχώρησε χθες από το Survivor μετά από τρεις μήνες παραμονής του στο παιχνίδι. Ωστόσο, λίγο πριν αποχαιρετήσει οριστικά τους συμπαίκτες του… δίκασε το τηλεοπτικό κοινό που δεν τον κράτησε μέσα. Πιο συγκεκριμένα, τα τελευταία λόγια του ηθοποιού ήταν: “Ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει και δε θέλει να βλέπει αυτό που είμαι εγώ που είναι η υγεία, θέλει να βλέπει ίντριγκα, κουτσομπολιό, κακή ενέργεια, οπότε χαίρομαι που εγώ φεύγω από αυτό”.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή Ευτυχείτε σήμερα το πρωί, με την Κατερίνα Καινούργιου να δηλώνει έξαλλη με τη συμπεριφορά του Γιώργου Κοψιδά:

“Θέλω να σας πω ότι έγινα έξαλλη χθες. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα να που τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα, ήταν εξαιρετικός. Υποτίμησε τους τηλεθεατές, όλους εμάς που το παρακολουθούμε γιατί ήξερε ότι πήγε σε ριάλιτι. Αν πήγαινε σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα το καταλάβαινα. Εννοείται καλώς ή κακώς ότι προβάλλονται ίντριγκες και καβγάδες. Το χειρότερο ήταν ότι εκθείαζε τον εαυτό του! Εγώ έχω αυτά και εσείς δεν είστε όλα αυτά που είμαι εγώ… Ξεχώρισε τον εαυτό του τον έκανε ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και υποτίμησε τους άλλους και υποτίμησε και το κοινό που τον ψήφιζε να μένει μέσα” σχολίασε η παρουσιάστρια.

 

Read More

And More