Κατερίνα Καινούργιου για σερβιτόρο στη Ρόδο: «Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί»

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε ένα βίντεο που δείχνει σερβιτόρο σε γνωστό beach club της Ρόδου να σερβίρει μέσα στη θάλασσα.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει την αντίδραση της κυβέρνησης και την παρέμβαση τόσο του υπουργού Εργασίας, Άδωνι Γεωργιάδη όσο και του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το αν οι θαλάσσιες κατασκευές έγιναν νόμιμα. 

Το πρωί της Δευτέρας 3/7 την ενόχλησή της θέλησε να εκφράσει και η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή της «Super Κατερίνα», τονίζοντας πώς όλο αυτό δείχνει δουλοπρεπές.

«Το συγκλονιστικό είναι ότι έβλεπα κάποιους στα social media που πήγαν να το στηρίξουν αυτό και το θεώρησαν φυσιολογικό. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι όλους εσάς. Αν ήσασταν πελάτες σε αυτό το μαγαζί, γιατί εγώ με τους πελάτες τα βάζω πιο πολύ. Αν λοιπόν βλέπατε αυτό τον άνθρωπο να έρχεται μέσα στο νερό βρεγμένο και δέχεστε να παίρνετε το φαγητό έτσι ενώ ο άλλος είναι σε αυτή την κατάσταση; Δηλαδή μπορείτε να φάτε; Εγώ θα ντρεπόμουν και θα στεναχωριόμουν αν ήμουν εκεί. Η εικόνα αυτή δεν σας ενοχλεί; Δεν σας κάνει λίγο δουλοπρεπές όλο αυτό;», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More