Κατερίνα Καινούργιου για Σκορδά: «Διαφωνώ με αυτό που είπε για τη Λυμπεράκη, δε γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μια γυναίκα»

Πολλά είναι τα σχόλια που έχουν γίνει για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε ο Νίκος Καρβέλας κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους. Οι περισσότεροι, τάχθηκαν κατά του γνωστού μουσικοσυνθέτη λέγοντας πως ήταν προσβλητικός απέναντι στην δημοσιογράφο, ενώ η Φαίη Σκορδά είπε ότι θα ήθελε πολύ να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη. (δες εδώ τι είπε η Φαίη Σκορδά)

Αυτή την τοποθέτηση σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 3/4 η Κατερίνα Καινούργιου εκφράζοντας την έντονη αντίθεσή της.

«Κάπου διάβασα, και μου έκανε εντύπωση, ότι και η Φαίη Σκορδά χθες είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη, γιατί λέει ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Νίκος Καρβέλας και δεν τα αντιληφθήκαμε. Διαφωνώ και με τη Σάννυ Μπαλτζή και με τη Φαίη, αν το είπε έτσι. Με σεβασμό το λέω. Δε γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μια γυναίκα, όπως είναι η Νίκη Λυμπεράκη…

Δε γίνεται να προσβάλλεις μια γυναίκα έτσι, και όλο αυτό να το επικροτούμε. Δε γίνεται. Δε διαφωνεί κανείς ότι ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος που έχει κάνει επιτυχίες, είναι ένας συνθέτης σπουδαίος. Αλλά, όλο αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα, να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της, σε μια γυναίκα, για μένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά από γυναίκες περίμενα να τη στηρίξουν» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More