Κατερίνα Καινούργιου για Σοφία Ζαχαράκη: «Είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη – Εγώ που δεν έχω παιδιά, δεν έχω οικογένεια;»

Ο Θάνος Τζήμερος προχώρησε σε μια άκρως σεξιστική επίθεση προς την Σοφία Ζαχαράκη, η οποία χθες ορκίστηκε ως πρώτη υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στη νέα κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

«Το να είναι μία γυναίκα άγαμη και άτεκνη δεν είναι μεμπτό. Είναι όμως μειονέκτημα όταν χειρίζεται θέματα οικογένειας» ήταν το άκομψο σχόλιο του πολιτικού, το οποίο και σχολίασε έντονα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Ειλικρινά αν ήμουν η Σοφία Ζαχαράκη δεν θα ήξερα πως θα είχα αντιδράσει. Εν τω μεταξύ, οικογένεια τι σημαίνει; Μόνο αν κάνεις τα δικά σου παιδιά; Οι γονείς και τα ανίψια σου δεν είναι οικογένεια; Δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτό;» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Δεν έχει να κάνει με τα παιδιά, μπορεί να μην έχει έρθει ακόμη κάτι στη ζωή της. Μπορεί να μην ήθελε. Είναι προσωπική της επιλογή, όλο αυτό είναι χτύπημα κάτω από τη ζώνη. Τέλος, δεν το συζητάμε άλλο. Είναι άθλιο! Τι σημαίνει οικογένεια; Εγώ δεν έχω παιδιά, δεν έχω παντρευτεί αλλά δεν έχω οικογένεια; Δεν το καταλαβαίνω, οικογένεια είναι μόνο αυτός που κάνει παιδιά; Ο αδερφός μου είναι η οικογένεια μου, το στήριγμά μου σε όλα» τόνισε η παρουσιάστρια.

Read More

And More