Κατερίνα Καινούργιου: Η απάντηση στον Βαγγέλη Περρή – Ανήρτησε το απόσπασμα με τα ειρωνικά σχόλια

Λίγα λεπτά μετά τις δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή στο Mega Καλημέρα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε τη δική της απάντηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αναρτώντας ένα απόσπασμα από δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή σε παλιότερη εκπομπή που παρουσίαζε, η Κατερίνα Καινούργιου έγραψε χαρακτηριστικά: «Επειδή δεν μου αρέσει να παίζουμε με τις λέξεις, οι ίδιες οι λέξεις που ειπώθηκαν δεν ήταν χυδαίες. Αυτό που βρίσκω χυδαίο είναι όταν ένας άνδρας αφήνει άκρως ειρωνικά υπονοούμενα για την εμφάνιση μίας γυναίκας.

Όχι δεν ήταν ένα “χυδαίο σχόλιο”, αν σταθούμε στην απομαγνητοφώνηση. Αλλά αυτό καθόλου δεν μειώνει τη χυδαιότητα αυτού του άκρως ειρωνικού και απαξιωτικού σχολίου. Καλημέρα φίλοι μου».

Όπως θα δεις στο απόσπασμα, ο Βαγγέλης Περρής ερωτάται από τη δημοσιογράφο για τις γυναίκες που προχωρούν σε αισθητικές επεμβάσεις και εκείνος με τη σειρά του τη ρωτά από ποια εκπομπή προέρχεται. «Είμαι στο Ευτυχείτε με την Κατερίνα Καινούργιου» απαντά η δημοσιογράφος κι εκείνος σημειώνει: «Και θέλετε να μιλήσουμε γι’ αυτά τα θέματα;».

Δες παρακάτω το απόσπασμα που ανήρτησε η Κατερίνα Καινούργιου:

Read More

And More