Κατερίνα Καινούργιου: Ηχηρή αποχώρηση από την εκπομπή της, λίγο πριν το τέλος…

Τι κι αν βρισκόμαστε μία μόλις ανάσα πριν από το gran finale της φετινής σεζόν; Οι εκπλήξεις και οι ανατροπές δεν λένε να… κοπάσουν!

Και καλά οι εκπλήξεις και οι ανατροπές… Όσο να πεις είναι λογικό! Η επόμενη σεζόν είναι προ των πυλών – όσο μακρινός κι αν σου φαντάζει λατρεμένη ο Οκτώβρης … -, οπότε και τα κανάλια μοιάζουν με “καζάνια που βράζουν”, με αποτέλεσμα από λεπτό σε λεπτό ν ΄αλλάζουν όλα τα δεδομένα.

Όμως, λίγες μόλις εβδομάδες πριν την λήξη της σεζόν κι έχουμε να κάνουμε μέχρι και με αποχωρήσεις… Ναι, όπως το διαβάζεις… Αποχωρήσεις!

Αυτή τη φορά μία σημαντική αποχώρηση σημείωθηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ,”Φτιάξε καφέ να στα πω”. Μία αποχώρηση ενός συναδέλφου, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευσηνηδησία του, την εντιμότητά του και τους χαμηλούς του τόνους.

Παρελθόν ,λοιπόν, για την εκπομπή και για το Epsilontv αποτελεί ο Μαρίνος Βυθούλκας. Ο Μαρίνος από σήμερα και μετά από δύο συνεχόμενα χρόνια, δεν βρίσκεται στο πλευρό της Κατερίνας.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, αλλά και με τα όσα ο ίδιος αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του Eprilontv, για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους. Πιο συγκεκριμένα έγραψε:

 

“…Ύστερα από δυο σχεδόν χρόνια στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», ένα τηλεοπτικό project στο οποίο βρέθηκα εν τη γενέσει του, πριν ακόμα βγει στον αέρα, αποφάσισα να αποχωρήσω οικειοθελώς για προσωπικούς, αλλά και επαγγελματικούς λόγους. Από σήμερα, δεν ανήκω πλέον στο δυναμικό του Epsilon.

Ως επαγγελματίες δημοσιογράφοι, όλοι κρινόμαστε στο «γήπεδο», είτε αυτό λέγεται περιοδικό και εφημερίδα, είτε τηλεόραση. Στο «Φτιάξε Καφέ» λοιπόν, έδωσα το καλύτερο των δυνατοτήτων μου, κάτι που εισέπραξα όχι μόνο από συναδέλφους του χώρου, αλλά και από μηνύματα τηλεθεατών και άγνωστων ανθρώπων στα social media.

Καμία δουλειά δεν είναι ιδανική, από την άποψη πως πάντα θα υπάρχουν εντάσεις, ζόρια και κακές στιγμές. Εγώ κρατάω μόνο τις καλές, διαγράφω τις δυσάρεστες και προχωράω μπροστά. Ευχαριστώ θερμά την διοίκηση και τους εργαζόμενους του Epsilon, από τον αρχισυντάκτη Θέμη Μάλλη και την παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, μέχρι τεχνικούς, μοντέρ, μακιγιέζ και τα κορίτσια στο βεστιάριο για τη συνεργασία…”

Καλή συνέχεια Μαρίνο, σε ό,τι κι αν κάνεις…

Read More

And More