Κατερίνα Καινούργιου και Ανδρέας Μικρούτσικος σε διαφωνία: «Θα λέω την άποψή μου για άτομα που με έχουν χτυπήσει χυδαία»

Έναν έντονο διάλογο είχαν η Κατερίνα Καινούργιου με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα», με αφορμή τα όσα είπε η παρουσιάστρια του Alpha κατά του Λάμπρου Κωνσταντάρα.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε πως δεν θα ήθελε να μιλήσει ποτέ ξανά για το συγκεκριμένο πρόσωπο, καθώς στο παρελθόν είχε μιλήσει με πολύ άσχημα λόγια για την ίδια, ενώ τόνισε πως θεωρεί ότι εκείνος έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στα όσα συνέβησαν πριν μήνες μεταξύ εκείνης και της Φαίης Σκορδά.

Με τη σειρά του, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να της κάνει μια παρατήρηση λέγοντας: «Είπες ότι δεν θες να μιλάς και μίλησες για αυτό το άτομο. Δεν τον στηρίζω, αλλά την ώρα που βγάζεις έναν ολόκληρο λογύδριο λες παράλληλα “δεν θέλω να μιλάω”. Εγώ δεν διαφωνώ να μιλάς, αλλά να μιλάς και να λες “δεν μιλάω” δεν γίνεται. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς ειρωνικά, μια λεκτική αντίφαση υπογράμμισα». 

«Την άποψή μου για άτομα που με έχουν χτυπήσει κάτω από τη ζώνη και χυδαία, θα τη λέω. Ο τρόπος που χειρίστηκε όλο αυτό δεν τιμάει τη Φαίη», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου. 

Read More

And More