Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του Αλέξη Κούγια – «Το θεωρώ τραγικό και ρατσιστικό, εγώ τη χαζή δε θα την κάνω»

Τραγικές και σεξιστικές χαρακτήρισε η Κατερίνα Καινούργιου τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια στη Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ποινικολόγος μιλώντας για τον Στέφανο Κασσελάκη τον χαρακτήρισε «άσχετο» και «επικίνδυνο», λέγοντας παράλληλα πως οι μόνοι που τον αποδέχονται είναι οι «όμοιοί του» όπως ο Νίκος Κοκλώνης, ο Λάκης Γαβαλάς, ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Παρακολουθώντας τις δηλώσεις αυτές, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε: «Είναι άκρως σεξιστικό και ρατσιστικό. Γιατί είπε τον Κοκλώνη, τον Καπουτζίδη, τον Γαβαλά… Και δεν είπε εμένα, τη Χρύσλα, τη Ράντου, τη Μενεγάκη και δε ξέρω ποιον άλλον. Καταλαβαίνουμε όλοι τι θέλουμε να πει. Είναι άκρως ρατσιστικό αυτό που υπονοεί. Είναι τραγικό και θλιβερό. Μη κάνουμε τους χαζούς κι εμείς και οι τηλεθεατές. Είναι τραγικό αυτό που κάνει ο κύριος Κούγιας. Το θεωρώ τραγικό και ρατσιστικό… Εγώ τη χαζή δε θα την κάνω με τους τηλεθεατές…

Να πω απλά ότι έχει εμμονές με συγκεκριμένα πρόσωπα και κάποια από τα πρόσωπα αυτά έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά τους, όπως και ο Γιώργος Καπουτζίδης. Δεν καταλαβαίνω γιατί, για ό,τι κι αν μιλάει, αναφέρεται σε αυτά τα πρόσωπα και δεν αναφέρεται σε μένα ή κάποιον άλλον; Αυτό θέλω να πω εγώ και το θεωρώ τραγικό και θλιβερό… Γιατί το πήγε εκεί; Γιατί αυτή η εμμονή; Αυτό θέλω να πω εγώ… Τραγικό» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More