Κατερίνα Καινούργιου: Οι ευχές στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του γιου τους

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγες ώρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με καισαρική τομή.

Το πρωί της Τετάρτης 4/1, η Κατερίνα Καινούργιου, ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε στην εκπομπή της, «Super Κατερίνα» με τον γυναικολόγο της, Παναγιώτη Ψαθά θέλησε να στείλει και τις ευχές της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Το παιδί θα το πούνε Βλάσση, όπως λένε και τον πατέρα του Βασίλη. Αν δεν κάνω λάθος, επειδή γνωρίζω και τις αδελφές του Βασίλη, είναι το 8ο εγγόνι που αποκτά ο κύριος Βλάσσης με τη σύζυγό του. Αυτή την περίοδο περιμένουμε αρκετές κοπέλες από την showbiz να γεννήσουν και η Κωνσταντίνα είναι η πρώτη, έκανε ποδαρικό. Χαιρόμαστε πάρα πολύ.  Να τους ζήσει μέσα από την καρδιά μας και πάνω από όλα να είναι γερό και καλότυχο», ευχήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον σύζυγό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. 

Δες περισσότερα στο βίντεο:

Read More

And More