Κατερίνα Καινούργιου σε άνευ προηγουμένου ξέσπασμα: «Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς»

Με αφορμή τις δηλώσεις του Τάσου Σοφρωνίου για όσα γράφονται και ακούγονται για το GNTM περί bullying, η Κατερίνα Καινούργιου ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η γνωστή παρουσιάστρια τόνισε κατηγορηματικά πως: «Να πω κάτι που κρατιέμαι μέρες; Δεν μπορώ με τους ψευτοκουλτουριάρηδες και ψευτοποιοτικούς που βγαίνουν σε πρωινές και μεσημεριανές εκπομπές και κατακεραυνώνουν ξαφνικά κάποια projects που φαίνονται κίτρινα για το επίπεδό τους. Και οι ίδιοι… στο ίδιο τους το κανάλι παρουσιάζουν τα πιο τρας προϊόντα στην ελληνική τηλεόραση. 

Εγώ με αυτούς που έχουν γίνει κριτές των πάντων και καλά οι ποιοτικοί που δεν μπορούν το κίτρινο… Επειδή όμως ο τηλεθεατής είναι πολύ έξυπνος και δεν τον ενδιαφέρουν τα μπλε, τα κίτρινα και τα ροζ αλλά η αλήθεια του κάθε ανθρώπου επιβραβεύει είτε με τα νούμερα τηλεθέασης είτε με άλλους τρόπους».

 

«Δεν μπορώ όταν ξαφνικά πέφτουν όλοι να φάνε κάποιους συγκεκριμένους και δεν κοιτάμε τη δική μας την καμπούρα. Αυτό δεν μπορώ και αν έχω κάνει κάτι λάθος ζητώ συγγνώμη» κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου αρκετά νευριασμένη.

Read More

And More