Κατερίνα Καινούργιου: «Τηλεκριτικός μου ζήτησε συγγνώμη για όσα έγραφε για μένα, λέγοντάς μου ότι της τα έδιναν από το κανάλι μου»

Με αφορμή τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο στη Super Κατερίνα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κάνει μια μικρή αναφορά στις παραφιλολογίες που ακούμε κατά καιρούς για το μέλλον των τηλεοπτικών εκπομπών, μοιράστηκε μια προσωπική εμπειρία με τηλεκριτικό.

«Πολλές φορές και δεν θα μιλήσω για το συγκεκριμένο κανάλι, αλλά πολλά πράγματα βγαίνουν από τα ίδια τα κανάλια οι διαρροές και μετά έρχονται οι δημοσιογράφοι και λένε “εμείς ποτέ” και ξαφνικά… Πολλά κανάλια και γραφεία Τύπου -δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο- δυστυχώς κάνουν μόνοι τους τις διαρροές. Θυμάμαι εγώ τηλεκριτικό, πολύ καλή στη δουλειά της, με την οποία είχαμε παρεξηγηθεί παλιά και μου είχε πει “συγγνώμη για αυτά που έγραφα αλλά μου τα δίνουν από το κανάλι σου”. Κάποιοι στον χώρο μας συμπαθούνε, κάποιο όχι, κάποιοι μας έχουν φερθεί καλά και όσοι δεν μας έχουν φερθεί καλά για εμένα είναι delete», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου. 

Read More

And More