Κατερίνα Καινούργιου: «Τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα»

Με αφορμή τις τηλεοπτικές εξελίξεις λίγους μήνες πριν ξεκινήσει η ολοκαίνουργια σεζόν, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε το δικό της σχόλιο για την επιείκεια που δείχνουν οι δημοσιογράφοι απέναντι σε πρόσωπα και εκπομπές που δεν τα πηγαίνουν καλά στα νούμερα τηλεθέασης.

«Θέλω να πω κάτι, το λέω καλοπροαίρετα. Δεν ξέρω φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο. Μπράβο και χαίρομαι πάρα πολύ! Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα».

«Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται», σχολιάζει από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Read More

And More