Κατερίνα Καραβάτου: «Η κόρη μου με ρώτησε γιατί χωρίσαμε με τον Κρατερό Κατσούλη, ο γιος μου όχι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Καραβάτου στην Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού».

Η Κατερίνα Καραβάτου παραδέχτηκε ότι αισθάνεται καλύτερα που δεν είναι πλέον κομμάτι της τοξικής σχολιαστικής τηλεόρασης και τόνισε πως στεναχωρήθηκε με την απόφαση να κοπεί πρόωρα η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Σε άλλο σημείο, η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε και στον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη αποκαλύπτοντας πως η κόρη της την έχει ρωτήσει σχετικά, ενώ ο γιος της όχι.

«Δεν μπορώ να το αρνηθώ ότι χαίρομαι που έφυγα από την τοξική σχολιαστική πλευρά της τηλεόρασης. Η επιλογή αυτή έχει άλλες δυσκολίες, άλλα πράγματα που πρέπει να προσέξει κανείς που μπορεί να γίνουν πολύ επικίνδυνα. Αυτό το κομμάτι που κάνεις εσύ είναι κάτι που χαίρομαι που μπορώ να αποφύγω. Δε νομίζω ότι είναι πιο καυστικό και αυστηρό το γκόσιπ τώρα. Θυμάμαι τι κάναμε στο Κους κους και  απορώ. Αυτό που δεν γινόταν είναι ότι η μια εκπομπή μιλάει για την άλλη εκπομπή. Ήταν ένας ηθικός κώδικας δικός μας» είπε και πρόσθεσε:

«Στεναχωρήθηκα πολύ για την Ελεονώρα Μελέτη, δεν θα ήθελα να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα, ήταν πάρα πολύ άσχημο».

«Η Αέλια με ρώτησε γιατί χωρίσαμε και έχει συζητηθεί εκτενώς, ο Αρίωνας όχι. Η κόρη μου έχει πάρει το χιούμορ μου ενώ ο Αρίωνας είναι ίδιος με μένα. Όλοι λένε ότι η Αέλια μοιάζει με τον Κρατερό. Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Κρατερό και μια πάρα πολύ καλή συνεννόηση. Κάναμε εντστικτωδώς και αυτομάτως αυτό που έπρεπε. Η Αέλια και ο Αρίωνας πήραν τη θέση που τους αξίζει και χωρίς εγωισμούς» αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου.

Read More

And More