Κατερίνα Καραβάτου-Κρατερός Κατσούλης: Επέστρεψαν και μας κάνουν… “Κου-Κου”! Δες το απολαυστικό βιντεάκι τους.

Ένα, δύο, τρία… “κου-κου”! Ναι, η πιο… “κου-κου” παρέα είναι και πάλι εδώ! Ναι, η πιο “κου-κου” ομάδα είναι και πάλι εδώ!

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, επέστρεψαν στο γραφείο της εκπομπής τους στα στούντιο Καραμάνος στο Ίλιον κι έχοντας φορτίσει πλήρως τις μπαταρίες τους, είναι πανέτοιμοι μαζί με τους συνεργάτες τους, να σηκώσουν μανίκια και να δώσουν για ακόμα μία σεζόν τον καλύτερό τους εαυτό.

Είναι πανέτοιμοι να δουλέψουν με όρεξη και μεράκι, προκειμένου να καταφέρουν να μας προσφέρουν ένα μυρωδάτο, φρέσκο, εύγευστο πρωινό, το οποίο θα φέρει την δική τους ιδιαίτερη και ξεχωριστή υπογραφή.

Η Κατερίνα και ο Κρατερός φυσικά φρόντισαν να μας δώσουν μία μικρή γεύση από την ατμόσφαιρα που επικρατεί στο γραφείο, ανεβάζοντας το παρακάτω απολαυστικό βιντεάκι, στο λογαριασμό που έχει η εκπομπή του Star στο Instagram!

Αξίζει να σου θυμίσω, πως νέο μέλος της ομάδας μπροστά από τις κάμερες είναι η Τζώρτζια Γεωργίου, η οποία όπως διάβασες για πρώτη φορά εδώ μέσα από τα media του TLife, άφησε πίσω της τη Σάσα Σταμάτη και το ΣΚΑΙ, για να γίνει κι αυτή εντελώς… “Κου-Κου” αυτό το χειμώνα στο κανάλι της κάτω Κηφισιάς!

Read More

And More