Καταπέλτης

Κατερίνα Λέχου κατά Κιμούλη: “Με έβριζε επί σκηνής, έπαιρνα λεξοτανίλ, έβγαλα δερματικά – Έπινα για να βγάλω την παράσταση”

Μία συγκλονιστική συνέντευξη στην εκπομπή “Το Πρωινό” παραχώρησε η Κατερίνα Λέχου. Η γνωστή ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη λεκτική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους τη σεζόν 2003 – 2004 αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι την έβριζε επί σκηνής. 

“Το αίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα που τα βγάζεις και ξαναφυτρώνουν. Φαίνεται ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε. Αφορά μία επαγγελματική συνεργασία που τη διαχωρίζω τελείως από την προσωπική μου εμπλοκή, γιατί μάλλον θα έχεις να το ρωτήσεις αυτό. Αφορά στη σεζόν 2003 – 2004, που βίωσα για όλη τη χρονιά και αυτό είναι που καθιστά ένα γεγονός πολύ δύσκολο, δεν είναι ότι φεύγεις και το λύνεις. Παραμένεις στον εργασιακό χώρο, άρα πρέπει να υποστείς όλα αυτά τα πράγματα.

Μιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά που σε φέρνει σε σημείο να μην ξέρεις αν μπορείς να πεις τα λόγια σου, που φοβάσαι ότι θα εκτεθείς μπροστά στον κόσμο σαν μία που κλαίει και δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί κάποιος της μιλάει σιγά και τη βρίζει αλλά αυτό δεν το καταλαβαίνει το κοινό. Μιλώ μόνο για το επί σκηνής και το διαχωρίζω γιατί εγώ με τον Γιώργο είχα και προσωπική σχέση. Η προσωπική μου σχέση είναι δική μου ευθύνη και αν πέρασα άσχημα ή ωραία δεν αφορά τον κόσμο. Στην επαγγελματική σχέση όμως έχω και μια ευθύνη απέναντι στο κοινό. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ αυτό να το αντιμετωπίσω.

Με έβριζε. Η λεκτική και ψυχολογική βία επειδή δεν είναι απτή, δεν είναι σαν τη σωματική είναι λίγο σαν άγριο θηρίο. Κάθεται, παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα ορμήσει. Άρα, εσύ είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, σε άμυνα και σε ενδιαφέρει η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή. Έχει ανασυρθεί από μέσα μου το αίσθημα του φόβου, φοβόμουν να μην χαλάσω τη δουλειά και τη φήμη μου. Ένιωθα ενοχές ότι φταίω εγώ για αυτό που συμβαίνει. Βέβαια, μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, χωρίσαμε και έτσι μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου.

Μου κόστισε αυτό αλλά βρήκα το δρόμο μου. Μου κόστισε προσωπικά αλλά δεν θέλω να το θίξω αυτό, γιατί δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τι πλήρωσα εγώ για να ξαναπατήσω στα πόδια μου και να εμπιστευτώ έναν άνθρωπο. Είναι άλλο να διαφωνήσεις με τον συνάδελφό σου κι άλλο να βρίσκεσαι σε ένα καθεστώς διαρκείας. Εννοείται ότι έπινα, εννοείται ότι έπαιρνα λεξοτανίλ και είχα βγάλει και κάτι δερματικά, τα οποία υποχώρησαν μέσα σε μια εβδομάδα όταν ξεδιάλυνε όλο αυτό. Ήμουν 34 χρονών, είχα κάνει και το “Είσαι το ταίρι μου”, είχα μία δημοφιλία, είχα πάρει και τα πάνω μου. Μου έγινε πρόταση για να ξανασυνεργαστώ στο μέλλοντα χρόνο αλλά δεν μπορούσα να το διαχειριστώ”. ανέφερε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Λέχου.

Δες το βίντεο:

Read More

And More