Κατερίνα Λιόλιου: “Τραγικό πόση έκταση πήρε όλο αυτό με τον Πέτρο Κωστόπουλο”

Το πρωί της Τετάρτης, η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Ευτυχείτε. Η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την φημολογούμενη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το ταξίδι της στο Ντουμπάι αλλά και για τον Σάκη Κατσούλη και την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το ταξίδι στο Ντουμπάι, η Κατερίνα Λιόλιου σημείωσε χαρακτηριστικά στην Πένυ Καβέτσου πως «φυσικά και με ενόχλησε. Εννοείται ότι με ενόχλησε. Ήταν τραγικό το πόση έκταση πήρε. Ένιωσα ότι χτυπιέμαι αλύπητα από παντού και πραγματικά μετά από τόσους μήνες απορώ για τον λόγο. Αλήθεια. Δεν με ενδιαφέρει γιατί έγινε καθόλου, απλά δεν νομίζω ότι αφορά και κάποιον. Δεν έκανα κάτι κακό. Δεν έκανα τίποτα κακό».

«Τον Σάκη Κατσούλη τον παρακολουθώ στο Survivor, τον καμαρώνω. Είναι πολύ αθλητικός τύπος, πολύ καλός παίκτης και μακάρι να πάει καλά και γιατί όχι να το σηκώσει» πρόσθεσε η γοητευτική τραγουδίστρια για τον καλό της φίλο και παίκτη στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Δεν ξέρω αν είναι στημένη η σχέση του με την Μαριαλένα».

Read More

And More