Κατερίνα Μαούτσου: Το «Μαύρο Ρόδο» και η σχέση της με τον ηθοποιό Κώστα Νικούλι

Η Κατερίνα Μαούτσου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της τραγουδίστριας «Νατάσας» στη δημοφιλή σειρά «Μαύρο Ρόδο» παραχώρησε συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο της στην σειρά του Mega, τη σχέση με τον Κώστα Νικούλι και τον μεγαλύτερο ψυχαναγκασμό της.

«Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μου είπε να πάω για casting. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο κόσμος αγαπάει πολύ την σειρά, με ρωτάνε τι θα γίνει μετά. Χάρηκα πάρα πολύ με τον ρόλο μου, έχω κόλλημα με τον κόσμο του «σκυλάδικου» και της επαρχίας», είπε αρχικά η Κατερίνα Μαούτσου στην Λιάνα Ζημάλη.

«Λατρεύω την Φωτεινή και το πως κάνει τον ρόλο της Ελισάβετ, σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε ρόλο και να λέω «ουάου». Ο μπαμπάς μου ήταν «κολλημένος» με το θέατρο και «κόλλησα» κι εγώ από πάρα πολύ μικρή. Είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στην ζωή μου», συμπλήρωσε η ηθοποιός.

 

Σχετικά με τη δημιουργία οικογένειας η ηθοποιός δήλωσε πως, «Είμαι ερωτευμένη. Ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο! Σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια, θα ήθελα να αγαπιέμαι, να αγαπώ και να είμαι πιο κοντά στην φύση. Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με «ξεκόλλησε» σε σχέση με την τηλεόραση, την φοβόμουν πολύ».

Read More

And More