Κατερίνα Παναγοπούλου: Ποια είναι η νέα κεντρική παρουσιάστρια του Δελτίου Ειδήσεων του Mega – Φωτογραφίες

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια που γνωρίσαμε μέσα από τo Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο Star Channel. Πλέον η γοητευτική παρουσιάστρια βρίσκεται στο MEGA, ενισχύοντας με την παρουσία της το ειδησεογραφικό τμήμα του Μεγάλου Καναλιού.

Από μικρή ηλικία ήθελε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία. Από την 6η δημοτικού που θυμάται τον εαυτό της, όπως έχει δηλώσει και σε προγενέστερη συνέντευξη στο Traction, ήθελε να γίνει δημοσιογράφος. Βλέποντας τους δικούς της ,την οικογένειά της να βρίσκονται με μια εφημερίδα στο χέρι, η δημοσιογραφία όπως έδειξαν τα πράγματα ήταν μονόδρομος για την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Άριστη μαθήτρια στο σχολείο, έδωσε εξετάσεις πέρασε στο τμήμα Δημοσιογραφίας και Επικοινωνίας του Πάντειου Πανεπιστημίου από όπου πήρε και το πτυχίο της. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και συγκεκριμένα στο τρίτο έτος, της έγινε πρόταση και άρχισε την πρακτική της στο ραδιόφωνο του FLASH όπου εργάστηκε εκεί για 10 χρόνια. Μάλιστα είχε αναλάβει ως ρεπόρτερ το Υπουργείο Εργασίας. Αργότερα ανέλαβε την εκφώνηση δελτίου ειδήσεων και την παρουσίαση εκπομπής στον ίδιο σταθμό.

Αργότερα όταν έκλεισε ο ραδιοφωνικός σταθμός, η Κατερίνα βρέθηκε στην Athens Voice και αργότερα στον τηλεοπτικό σταθμό Star όπου εργάζονταν αρχικά ως ρεπόρτερ στο οικονομικό και εργασιακό ρεπορτάζ. Η Μάρα Ζαχαρέα ήταν εκείνη που την ξεχώρισε από νωρίς και δείχνοντάς της εμπιστοσύνη της πρότεινε να κάνει ένα δοκιμαστικό για το δελτίο Ειδήσεων. Με το ταλέντο και τον επαγγελματισμό της ανέλαβε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου στο κανάλι της Κηφισιάς.

Αποφασισμένη και ταγμένη στην μαχητική και έγκυρη δημοσιογραφία έτυχε της εμπιστοσύνης για να παρουσιάσει και να συντονίσει σειρά από σημαντικές εκδηλώσεις, όπως η κεντρική εκδήλωση της Ελληνικής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στους Στύλους Ολυμπίου Διός, παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, του πρωθυπουργικού ζεύγους και πλήθους επισήμων.

Η Κατερίνα Παναγοπούλου πλέον θα βρίσκεται στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Μega από Παρασκευή μέχρι Κυριακή, συνεχίζοντας εκεί την επιτυχημένη της πορεία.

Read More

And More