Κατερίνα Πεφτίτση για Βίκυ Καγιά: «Η σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά χωρίς να πληγώσουμε ανθρώπους»

Συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και τη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού παραχώρησε η Κατερίνα Πεφτίτση.

Η πρώην παίκτρια του GNTM, μεταξύ άλλων μίλησε για τον νέο κύκλο και τις αλλαγές του ριάλιτι, ενώ σχολίασε και τα μέλη τα κριτικής επιτροπής, αποκαλύπτοντας την αδυναμία της.

«Μέσα από το GNTM  μπόρεσα να δείξω την τέχνη μου. Έχω κλείσει πολλές δουλειές λόγω της προβολής μου. Με το παιχνίδι το δικό μου έγιναν αλλαγές στο GNTM. Μου αρέσει που πλέον πάνε ηλικίες μεγαλύτερες», είπε αρχικά η Κατερίνα Πεφτίτση. 

Στη συνέχεια η Κατερίνα Πεφτίτση αναφέρθηκε στη Βίκυ Καγιά, λέγοντας: «Για εμένα η Βίκυ είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άνθρωπος. Πολλά από αυτά που λέει εμένα δεν με βρίσκουν σύμφωνη, ακόμα και η πιο σκληρή αλήθεια μπορεί να ειπωθεί γλυκά χωρίς να πληγώσουμε έναν άνθρωπο. Αν εμένα στο GNTM μου ερχόντουσαν επιθετικά σχόλια από τους κριτές δεν ξέρω πως θα ήμουν μετά στη ζωή μου».

«Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα κορίτσι πολύ φρέσκο, αλλά ακόμη και τα καλά που θα πει, θα τα ήθελα λίγο λιγότερα. Όλοι στην κριτική επιτροπή έχουν επιλεχθεί σωστά αλλά εγώ έχω δεθεί με άλλους ανθρώπους», πρόσθεσε η make up artist. 

Read More

And More