Κατερίνα Πεφτίτση: «Η μητέρα μου, μού έλεγε να μην πάω στο GNTM γιατί είμαι χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Πεφτίτση στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού»  και τη δημοσιογράφο Δήμητρα Τσαούση.

Η πρώην παίκτρια του GNTM μίλησε για το τρόπο που η μητέρα της αντέδρασε όταν της ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ σχολίασε και τα όσα είχε πει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη στο παρελθόν.

«Η μητέρα μου δεν ήταν μια αιτία για να πάω στο GNTM, αλλά 1000, γιατί τότε, όταν είχα πει ότι θα πάω στο ριάλιτι, είχε φρικάρει. «Που θα πας; Είσαι κοντή με μπλε μαλλιά, χοντρή και θα γίνουμε ρεζίλι» μου έλεγε. Το απέδειξα όμως και στον εαυτό μου αλλά και στην μητέρα μου, η οποία ήταν όλο «μπράβο» και «είμαστε μαζί σου» στη συνέχεια» είπε αρχικά η Κατερίνα Πεφτίτση.

«Μετά από τόσα χρόνια δεν έχω κάτι να πω πάνω σε αυτό το σχόλιο (σ.σ. που είχε κάνει ο Γιώργος Λιάγκας για εκείνη). Και ο ίδιος έχει αλλάξει από τότε και τα ιδανικά του δεν είναι στον ίδιο βαθμό που ήταν τότε. Το βλέπουμε και τηλεοπτικά ότι αλλάζει, λίγο… γυριστρούλα» ανέφερε σε άλλο σημείο για τον Γιώργο Λιάγκα.

Read More

And More