Κατερίνα Ζαρίφη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιάγκα – «Δεν έχουν καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα;»

Η Κατερίνα Ζαρίφη απάντησε στον Γιώργο Λιάγκα μετά τα σχόλια στο «Πρωινό» σχετικά με το απόσπασμα της εκπομπής της, όταν η παρουσιάστρια του Open έβγαλε τη μεζούρα να μετρήσει τις διαστάσεις του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για την Κατερίνα Ζαρίφη

«Αν το έκανα εγώ, θα με είχαν συλλάβει. Θα είχαν ανάψει εδώ τα social. Απλώς να καταλαβαίνει ο κόσμος γιατί στην τηλεόραση υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά από ανθρώπους που είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε ακίνδυνους και από ανθρώπους που δεν είναι στο παρεάκι μας και τους θεωρούμε εχθρούς.

Να καταλάβει ο κόσμος γιατί αντιμετωπίζουμε την τηλεόραση με δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή είναι η αλήθεια. Αυτή η εκπομπή παίζει στις 2 το μεσημέρι. Χιουμοριστική εκπομπή να μετράς τα γεννητικά όργανα του άλλου…», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας – Δες ΕΔΩ το βίντεο.

Η απάντηση της Κατερίνας Ζαρίφη στον Γιώργο Λιάγκα

Μέσω της εκπομπής της, «Οδός Ζαρίφη 2» η παρουσιάστρια του Open απάντησε στον δημοσιογράφο – παρουσιαστή του ANT1: «Άμα θέλει ο Γιώργος Λιάγκας να κάνει τόσο πολύ σάτιρα – μου αρέσει το χιούμορ του – δεν έχει καμιά θέση εκεί στο Ράδιο Αρβύλα;  Γιατί… πλάκα κάνουμε και γενικότερα πλάκα κάνουμε», είπε, εννοώντας έτσι πως η εκπομπή της έχει σατιρικό – χιουμοριστικό χαρακτήρα. 

Read More

And More