“Κάτι ψήνεται”: Με… παραδοσιακή συνταγή έρχεται στον ΑΝΤ1! Τι σημαίνει αυτό;

Μία κίνηση-ματ έκανε πριν από περίπου ένα μήνα ο ΑΝΤ1 και φρόντισε να αποκτήσει τα δικαιώματα της μαγειρικής εκπομπής, παύλα τηλεπαιχνίδι, “Κάτι Ψήνεται”.

Η θρυλική εκπομπή που έγραψε την δική της ιστορία στον Alpha και κατάφερε για αρκετές σεζόν να βάλει πλάτη στο απογευματινό πρόγραμμα του καναλιού, σημειώνοντας εντυπωσιακές επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης, λίαν συντόμως θα βρίσκεται και πάλι στους δέκτες μας.

Μόνο; Μόνο που όπως ,ήδη, διάβασες, η νέα τηλεοπτική έκδοση του εν΄λόγω προγράμματος, αποφασίστηκε να βγει στον αέρα από τους Αντεννικούς.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο γεγονός, είχε ως αποτέλεσμα να “παγώσει” η διαδικασία της προετοιμασίας του παραπλήσιου πρότζεκτ, “Όσα ξέρει η πεθερά”, το οποίο ,ήδη, διαφημιζόταν μέσα από το κανάλι, ήδη, είχε προχωρήσει το… κάστινγκ των υποψήφιων παικτών, όπως επίσης ,ήδη, είχε γίνει και όοοολη η άλλη προετοιμασία που απαιτείται για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Και την ώρα που ο σκηνοθέτης ήταν έτοιμος να μετρήσει αντίστροφα και να πει το “πάμε”, έρχεται το “Κάτι Ψήνεται” και τα πάντα “παγώνουν”.

Με άλλα λόγια ,λοιπόν, οι “Πεθερές” μπαίνουν στην κατάψυξη και το “Κάτι Ψήνεται” έρχεται με χίλια στους δέκτες μας.

Στην προσπάθειά τους δε οι Αντεννικοί να… διαχωρήσουν την θέση τους από τον τρόπο με το οποίο το φορμάτ είχε βγει στον αέρα του Alpha και να κάνουν την διαφορά, αρχικά αποφάσισαν να μην έχουν αφηγητή σε κάθε επεισόδιο, αλλά κανονικό, κανονικότατο παρουσιαστή.

Μία ιδέα η οποία ,όμως, απ ΄ότι πιάνουν οι κεραίες μου, προ ημερών εγκαταλείφθηκε, μιας και θεωρήθηκε ιδιαίτερα παρακινδυνευμένο, να παρέμβουν τόσο… δραστικά στην νέα τηλεοπτική έκδοση του “Κάτι Ψήνεται”. Βλέπεις, αναμφισβήτητα οι μεγάλες αλλαγές, ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι αποτέλεσμα θα έχουν.

Και η αλήθεια είναι, πως δεν είναι καιρός για… λάθη εκεί στον ΑΝΤ1, γιατί μπορεί να κοστίσουν ακριβά.

Read More

And More