Κάτια Νικολαΐδου: Συγκλονίζει ο Γιώργος Παρτσαλάκης για τον θάνατό της – «Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός;»

Θλίψη έχει προκαλέσει από το βράδυ της Τετάρτης 9/11 η είδηση ότι η Κάτια Νικολαΐδου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών.

Το δυσάρεστο γεγονός έγινε γνωστό μέσα από τη συγκινητική ανάρτηση του αδελφού της, ο οποίος το πρωί της Πέμπτης 9 Νοεμβρίου μίλησε ζωντανά στο Πρωινό και στον Γιώργο Λιάγκα. (Δες εδώ όσα είπε ο αδελφός της ηθοποιού)

Στην ίδια εκπομπή και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο έκανε δηλώσεις και ο ηθοποιός, Γιώργος Παρτσαλάκης, ο οποίος είχε συνεργαστεί με την ηθοποιό στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο», που προβλήθηκε στον Alpha τις σεζόν 2000-2002.

«Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά, που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά που την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μία πάρα πολύ ωραία σχέση. Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σ’ αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά την θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά καλό ταξίδι ομορφιά μου», είπε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

«Ήτανε σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω…», πρόσθεσε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Read More

And More