Κάτια Ταραμπάνκο: «Μέχρι και πριν από δύο μήνες κατέρρεα ψυχολογικά όταν δεν κατάφερνα τους στόχους μου»

Η Κάτια Ταραμπάνκο μίλησε στο I Love SouKou και τη δημοσιογράφο, Νάντια Ρηγάτου με αφορμή το θεατρικό της ντεμπούτο στην παράσταση, «Η Με Μένα Η’ Με Καμία».

«Είμαι τελείως άλλος άνθρωπος. Παίζω έναν κόντρα-ρόλο στην παράσταση του Ιάκωβου Μυλωνά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, αν και όλοι έχουμε εμπειρίες από σχέσεις που μας είχε ζηλέψει ή πιέσει λίγο παραπάνω», ανέφερε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για το βίντεο που δημοσίευσε πρόσφατα στα social media, όπου την είδαμε να δακρύζει: «Τα δάκρυα στο τελευταίο μου βίντεο είναι δάκρυα χαράς. Μέχρι και πριν από δύο μήνες κατέρρεα ψυχολογικά όταν δεν κατάφερνα τους στόχους μου. Λες «πόσο ακόμα χρειάζεται να το κυνηγήσω για να μου έρθει η ευκαιρία;». Και τη στιγμή που πας να τα παρατήσεις, πάντα εκεί θα σου έρθει», απάντησε αμέσως μετά η Κάτια Ταραμπάνκο.

«Έκανα συνεδρίες με ψυχολόγο, μου στάθηκαν πολύ η οικογένεια και οι φίλοι μου. Εγώ μπορεί να βγάζω στα προφίλ μου μία χαμογελαστή εικόνα αλλά δεν είναι όλα ρόδινα. Υπάρχει και αυτή η πλευρά», εξομολογήθηκε η Κάτια Ταραμπάνκο στην πρωινή εκπομπή του ANT1. 

Read More

And More