Κάτια Ταραμπάνκο: «Το κυνηγούσα να γίνω ηθοποιός – Μου έχουν μείνει οι ταμπέλες του GNTM και του Survivor»

Η Κάτια Ταραμπάνκο παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη δημοσιογράφο Άννα Πανταζή.

Η νικήτρια του GNTM 2, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη συμμετοχή της σε ριάλιτι, για την ενασχόλησή της με την υποκριτική αλλά και για την στενή σχέση με τη μητέρα της.

«Το ‘GNTM’ ήταν το ξεκίνημά μου για να με μάθει ο κόσμος. Modeling έκανα από 15 χρόνων. Οι ‘Θαλασσόλυκοι’ ήρθαν μετά τη συμμετοχή μου στο ‘GNTM’ και του ‘Survivor’. Παρακολουθώ σεμινάρια υποκριτικής, αισθάνομαι από μικρή ηθοποιός. Όλα τα άλλα που έχω κάνει ήταν παρακλάδια. Δεν έχω ακούσει άσχημα σχόλια από ηθοποιούς, αντιθέτως μου λένε συγχαρητήρια και νιώθω την αλήθεια τους», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για την προσωπική της ζωή η Κάτια Ταραμπάνκο εξομολογήθηκε: «Υπάρχουν γυναίκες που εστιάζουν μόνο στη δουλειά. Εγώ ανέκαθεν ήθελα οικογένεια, η δουλειά προέκυψε. Πιστεύω ότι δουλεύω τόσο πολύ για να αποδείξω ότι μπορεί να κουβαλάω ένα ξένο επίθετο αλλά τα κατάφερα».

«Στην Ελλάδα ήρθα 6 χρόνων. Με τη μητέρα μου έχω τρομερή σχέση. Τη θαυμάζω γιατί είναι εργατική και ένα ακόμη σημαντικό πράγμα που θαυμάζω σε εκείνη είναι ότι δεν με ζηλεύει. Στον χώρο του modeling έχω δει μητέρες να είναι ανταγωνιστικές με τις κόρες τους», συμπλήρωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Read More

And More