Κι επισήμως παρελθόν ο Γιάννης Λάτσιος για τον ΑΝΤ1. Η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού…

Κι επισήμως αποτελεί παρελθόν για τον ΑΝΤ1, ο Γιάννης Λάτσιος. Με μία λιτή ανακοίνωση το κανάλι του Αμαρουσίου, επιβεβαιώνει με κάθε επισημότητα την λήξη της συνεργασίας τους.

Μόλις 16 λέξεις χρειάστηκαν για να γραφτεί το τέλος, ενώ τόνοι μελάνης έχουν χυθεί τόσο σήμερα, όσο και δύο μήνες τώρα, σε σχέση με αυτό το πολύκροτο… διαζύγιο.

Η αλήθεια είναι, πως δυστυχώς οι περισσότεροι απ΄ όλους όσους παρακολουθούμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, βλέπαμε να έρχεται με γοργούς ρυθμούς το τέλος του Γιάννη Λάτσιου στον ΑΝΤ1, μιας και ήταν ηλίου φαεινότερο, πως αυτή την καταβαράθρωση του καναλιού στους πίνακες τηλεθέασης, θα την χρεωνόταν εξ ΄ολοκλήρου εκείνος.

Ένα φινάλε το οποίο περιμέναμε μετά το Πάσχα, αλλά τελικά μας προέκυψε σήμερα, με τους Αντεννικούς να ρίχνουν τίτλους τέλους για τρίτη φορά στην ιστορία τους, σε συνεργασία τους με τον Γιάννη Λάτσιο.

Βέβαια, μέσα στην ανακοίνωση που πήραμε πριν από λίγο, δεν γίνεται λόγος για… εξοστρακισμό, αλλά διευκρινίζεται πως πρόκειται για ένα συναινετικό διαζύγιο και για μία απόφαση… από κοινού.

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού:

“…Ο ΑΝΤΕΝΝΑ ανακοινώνει την από κοινού απόφαση με τον Γιάννη
Λάτσιο να διακόψουν τη συνεργασία τους…”
Τέλος, αξίζει να επισημάνουμε, πως ο ΑΝΤ1 δεν… ευχαριστεί ούτε τυπικά τον Γιάννη Λάτσιο για την μέχρι σήμερα συνεργασία τους, όπως επίσης θεωρήθηκε μάλλον επίσης περιττό, το να υπάρξει μέσα στο κείμενο και η συνηθισμένη σε τέτοιες περιπτώσεις ευχή, για… “καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνει στην συνέχεια”.

Read More

And More