Κι όμως, αυτός είναι ο… κυρίαρχος των 20:00!

Μία φορά κι έναν καιρό είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο , “Ο κυρίαρχος των 20:00”, με την υπογραφή της Άννας Παναγιωταρέα, γύρω από το οποίο είχε προκληθεί τεράστιος ντόρος, μιας και είχαμε να κάνουμε με ένα μυθιστόρημα, το οποίο έριχνε φως στα… άδυτα της τηλεόρασης, των ειδήσεων, της δημοσιογραφίας, του ανταγωνισμού, με όλους όσους ασχολούνται με τον μαγικό κόσμο της μικρής μας οθόνης, να έχουν βαλθεί να μαντέψουν για το ποια ήταν τα πρόσωπα, που μπορεί να κρυβόντουσαν πίσω από τους ήρωες της γνωστής δημοσιογράφου.

Τα χρόνια πέρασαν κι έφτασε η στιγμή ξανά, για ν΄ ασχοληθούμε με τον… “κυρίαρχο των 20:00”! Μόνο που αυτή τη φορά ο “κυρίαρχος των 20:00”, δεν είναι δημοσιογράφος, ούτε έχουμε να κάνουμε με ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Αυτή τη φορά ο “κυρίαρχος των 20:00” είναι μία σειρά. Είναι μία αγαπημένη σειρά, που βγήκε στον αέρα πριν από περίπου τρία χρόνια και κατάφερε να ταράξει για τα καλά τα νερά της απογευματινής ζώνης και να ξανά μοιράσει την πίτα της τηλεθέασης.

Η σειρά αυτή είναι βεβαίως-βεβαίως το “Έλα στη θέση μου” και το… τυχερό κανάλι ο Alpha.

Το “Έλα στη θέση μου” ,λοιπόν, παραμένει – και τη νέα τηλεοπτική σεζόν- σταθερά πρώτο στην προτίμηση των τηλεθεατών!

Το “Έλα στη θέση μου”, στον πρώτο μήνα που μεταδίδεται ,ήδη, (24/9- 24/10) είναι πρώτο στη ζώνη προβολής του τόσο στο γενικό σύνολο, όσο και στο δυναμικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στο σύνολο του κοινού το «Έλα στη θέση μου» είναι πρώτο στη ζώνη προβολής του με 22,8%, πράγμα που σημαίνει πως είναι 7,6 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο σταθμό ΣΚΑΙ, που ακολουθεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων και με 15,2%.

Στο δυναμικό κοινό τώρα από 18 εως 54 ετών, είναι και πάλι πρώτο στη ζώνη προβολής του με 21,9% και με 9,5 μονάδες μπροστά από τον δεύτερο ANT1 και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων που κινείται γύρω στο 12,4%!

Εντυπωσιακό είναι ότι το «Έλα στη θέση μου» άγγιξε και το 43,4% στις γυναίκες οι οποίες παραμένουν το πιο φανατικό κοινό του, ενώ αξίζει να σου αναφέρω, ότι το έχουν παρακολουθήσει ταυτόχρονα έστω και για 1’ λεπτό, πάνω από 1.546.000 τηλεθεατές!

 

Read More

And More