Κι ,όμως, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο μέσα από το “Πρωινό” τον Γιάννη Λάτσιο!

Ήταν, είναι και θα είναι ο… “διευθυντής της καρδιάς της”! Αυτό είναι κάτι που όλοι όσοι ασχολούμαστε με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ, το γνωρίζουμε καλά. Ναι, η Φαίη Σκορδά είναι ένα από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του ΑΝΤ1, που με τον Γιάννη Λάτσιο είχε και έχει μία πολύ κοντινή και ιδιαίτερη σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπά, εκτιμά και σέβεται.

Έτσι, σήμερα, όσο αμήχανο και δύσκολο κι αν ήταν για ΄κείνη, θέλησε μέσα από το “Πρωινό” της να μην αφήσει ασχολίαστο το γεγονός ότι ο Γιάννης Λάτσιος δεν ανήκει πλέον από χθες στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Η Φαίη θέλησε να στείλει το δικό της τρυφερό, αγαπησιάρικο μήνυμα στο Γιάννη Λάτσιο και πολύ καλά έκανε… Γιατί τα κανάλια μπορεί να είναι επιχειρήσεις και να καλούνται να πάρουν συγκεκριμένες αποφάσεις , – τις περισσότερες φορές δύσκολες και σκληρές αποφάσεις -, όμως, η στελέχωσή τους γίνεται από ανθρώπους… Και καλό είναι να μην ξεχνάμε ποτέ, πως οι άνθρωποι δεν είναι… αναλώσιμοι. Πως οι ανθρώπινες σχέσεις δεν είναι αναλώσιμες…

Το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, αποχαιρέτησε σήμερα το πρωί τον Γιάννη Λάτσιο με ένα επίσης πολύ γλυκό τρόπο, τον οποίο πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να σας τον παρουσιάσω. Τι ακριβώς είπε;

«…Ο Γιάννης Λάτσιος, όπως τον αποκαλώ εγώ “ο διευθυντής της καρδιάς μας”, δεν είναι στον ΑΝΤ1. Στον δικό μας μικρόκοσμο της τηλεόρασης και των ΜΜΕ, αυτό είναι ένα θέμα. Για μένα και όταν ήταν πριν, και όταν δεν ήταν, και μετά που ξαναήρθε, πάντοτε η ίδια γνώμη μένει και η ίδια συναισθηματική φόρτιση απέναντί του. Θεωρώ ότι είναι ένας πάρα πολύ άξιος άνθρωπος και πολύ ευγενής, αυτό τον χαρακτηρίζει κι εμένα με συγκινεί πολύ η ευγένειά του.

Δεν είναι από τους ανθρώπους που παίρνει την εξουσία και την χρησιμοποιεί διαφορετικά. Αλλά η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά έρχονται και παρέρχονται. Το διευθυντής της καρδιάς μου δεν είναι τυχαίο. Εμένα δεν μου αρέσει να μιλάω όταν βρίσκεται σε μία θέση κάποιος και μπορεί να πουν «Α, γλείφει». Δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι μια άποψη σε ανθρώπινο επίπεδο και σε επαγγελματικό που έχω για τον Γιάννη Λάτσιο…»

 

Read More

And More