Κι ,όμως, τα απολαυστικά… “Παλικάρια” του ΑΝΤ1, ξανά συναντιούνται!

“Κάτι χωρισμένα παλικάρια”… Αυτή ήταν η περσινή, απολαυστική κωμωδία του ΑΝΤ1, η οποία αν και ήρθε στους δέκτες με φόρα, με μεγάλη φόρα κι άρχισε ν΄αλωνίζει στους πίνακες τηλεθέασης, στη συνέχεια έπεσε μέσα στη μαύρη τρύπα του κακού προγραμματισμού των ιθυνόντων του καναλιού και κάπως έτσι χάθηκαν όλα!

Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί ν΄ αμφισβητήσει τη “χημεία” της παρέας. Κανείς δεν μπορεί ν΄αμφισβητήσει το απολαυστικό αποτέλεσμα που έβγαινε στον αέρα. Και κανείς δεν μπορεί ν΄ αμφισβητήσει το γεγονός, ότι αυτή η συγκεκριμένη δουλειά, άξιζε πολλά περισσότερα.

Επειδή ,όμως, οι καλές συνεργασίες είθισται να πηγαίνουν στο… Παράδεισο και με την πρώτη ευκαιρία να επαναλαμβάνονται και πάλι, ένα σου λέω ένα λατρεμένη!

Τα… “Παλικάρια” του ΑΝΤ1 ξανά συναντιούνται και υπόσχονται και πάλι να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο. Πιο συγκεκριμένα ο Μάριος Αθανασίου και ο Σπύρος Πούλης, ο Σπύρος Πούλης και ο Μάριος Αθανασίου, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους.

Που;

Μα φυσικά στο θέατρο “ΑΘΗΝά” και στη κωμωδία “Διπλή Ταρίφα”, η οποία ανεβαίνει από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου. Πρόκειται για την τρελή κωμωδία του Ρέι Κούνεϊ (πρωτότυπος τίτλος «Run for your Wife») σε απόδοση Δημήτρη Αποστόλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου.

Η “Διπλή Ταρίφα” είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του Κούνεϊ η οποία για εννέα συνεχόμενα χρόνια παιζόταν στο West End του Λονδίνου και θεωρείται ως η μακροβιότερη κωμωδία. Στο θέατρο ΑΘΗΝά, το έργο ανεβαίνει προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και διαδραματίζεται στην Ελλάδα της δεκαετίας του 1970.

Υπόθεση…

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μάριος Αθανασίου) είναι οδηγός ταξί στην Αθήνα στα χρόνια της χούντας, ο οποίος ζει κυριολεκτικά δύο ζωές, έχοντας στήσει δύο σπίτια με δύο διαφορετικές συζύγους (Τζόυς Ευειδή και Βίκυ Κάβουρα)!

Με ένα απόλυτα ακριβές χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρεί ευλαβικά, καταφέρνει να ξεγελά και τις δύο συζύγους, χωρίς να προκαλεί υποψίες, μέχρι που μπλέκει σε μία ληστεία, ξυπνάει στο Νοσοκομείο και το πρόσωπό του φιγουράρει στις εφημερίδες. Τότε ξεκινάει ένας αγώνας να διατηρήσει το μυστικό του τόσο από τους αστυνομικούς (Χάρης Ασημακόπουλος  & Χάρης Γρηγορόπουλος) όσο και από τις συζύγους του. Μοναδικός του σύμμαχος ο κολλητός του φίλος (Σπύρος Πούλης).

Μια κωμωδία με ανατροπές, παρεξηγήσεις και κωμικοτραγικές καταστάσεις, που οδηγούν σε ένα ξεκαρδιστικό θέαμα.

Παίζουν: Μάριος Αθανασίου,  Χάρης Ασημακόπουλος, Χάρης Γρηγορόπουλος, Τζους Ευείδη, Βίκυ Κάβουρα, Γιάννης Μάνιος, Σπύρος Πούλης και Μαριλένα Ράδου

Απόδοση : Δημήτρης Αποστόλου

Σκηνικά : Αντώνης Χαλκιάς

Κοστούμια : Κατερίνα Κοντού

Φωτισμοί : Γιώργος Φωτόπουλος

Σκηνοθεσία : Βασίλης Θωμόπουλος

Παραγωγή: Δημήτρης & Θοδωρής Μαροσσούλης

Παραστάσεις & Ώρες έναρξης:  

Τετάρτη 19:30

Πέμπτη 21:15

Παρασκευή 21:15

Σάββατο 18:15 & 21:15

Κυριακή 19:30

Τιμές εισιτηρίων

Διακεκριμένη: 20 €

Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή: Γενική είσοδος 16 €

Σάββατο: 14 € -Απογευματινή Παράσταση & 18 € -Βραδινή Παράσταση

12 € για ευπαθείς ομάδες

Προπώληση μέσω www.viva.gr και στο ταμείο του θεάτρου τηλ.: 8237330

 

Read More

And More