Αποκάλυψη T-live

Κιβωτός του Κόσμου: Έγγραφο ντοκουμέντο στο «φως» – Γνώριζαν από τον Αύγουστο περιστατικά κακοποίησης

Ένα έγγραφο ντοκουμέντο, το οποίο φέρει την υπογραφή όλων των παιδαγωγών της δομής της «Κιβωτού του Κόσμου» στον Βόλο, έφερε στο «φως» το T-live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

Ήταν το φετινό καλοκαίρι, και συγκεκριμένα στις 31 Ιουλίου, όταν ο πατέρας Αντώνιος πήγε στον Βόλο με έναν συνεργάτη του. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, ένα παιδί της δομής του είχε αποκαλύψει ότι κάποια άλλα φιλοξενούμενα παιδιά είχαν προσπαθήσει να κλέψουν ένα γραφείο, με αποτέλεσμα ένας άλλος συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου να έχει καλέσει ένα – ένα τα εν λόγω παιδιά σε έναν συγκεκριμένο χώρο της δομής. Όπως κατήγγειλαν, λοιπόν αργότερα, εκείνος ο συνεργάτης του πατέρα Αντωνίου τα κακοποίησε σωματικά, χτυπώντας τα.

Σύμφωνα με το έγγραφο ντοκουμέντο, οι εκπαιδευτικοί της δομής του Βόλου τότε υιοθέτησαν με αυτόν τον τρόπο την καταγγελία για ξυλοδαρμό, θέτοντας ένα ερώτημα στα κεντρικά της Κιβωτού του Κόσμου και ζητώντας να διερευνηθεί. Τότε, η Κιβωτός του Κόσμου τους είχε πει ότι θα το ψάξει περαιτέρω, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έγινε τίποτα…

Δες περισσότερα στο βίντεο του T-live:

Read More

And More