Κιβωτός του Κόσμου: Το Tlive στο «κρυφό» διαμέρισμα των Αχαρνών – Το μοναδικό σημάδι που πρόδιδε ότι ανήκει στη ΜΚΟ

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Σε ένα από τα διαμερίσματα – δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής T-live και ο Ιάσονας Τσόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κανένα στοιχείο σε όλη την πολυκατοικία δεν δηλώνει πως στο κτίριο υπάρχει δομή της Κιβωτού, ούτε στο κουδούνι του σπιτιού.

Το μοναδικό σημάδι – αναφορά είναι το όνομα της Κιβωτού στα κοινόχρηστα της πολυκατοικίας, εκεί όπου το διαμέρισμα αναγράφεται ως «Κιβωτός του Κόσμου».

Σύμφωνα με το T-live το συγκεκριμένο το διαμέρισμα αποκτήθηκε πρόσφατα ως δωρεά στην Κιβωτό του Κόσμου και συγκεκριμένα τον τελευταίο χρόνο, ενώ οι ένοικοι της πολυκατοικίας τους τελευταίους μήνες αντιλήφθηκαν πως η ΜΚΟ το χρησιμοποιεί για να στεγάσει τα παιδιά της.

Ένα άλλο θέμα που τίθεται πλέον, είναι αν τα παιδιά εργάζονται νομίμως, μιας και είναι ανήλικα, αφού όταν έφτασε στο διαμέρισμα ο δημοσιογράφος της εκπομπής τα παιδιά της Κιβωτού βρισκόταν στην εργασία τους.

*Για να μπορέσει ένας ανήλικος να εργαστεί πρέπει να υπάρχει ενυπόγραφη συγκατάθεση από αυτόν που ασκεί την επιμέλεια.

Κιβωτός του Κόσμου – Το «κρυφό» διαμέρισμα στην Αχαρνών – Δες αναλυτικά στο βίντεο:

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164