“Κλείδωσε”! Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζει βαλίτσες για Eurovision…

Ιδιαίτερος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει την Ελένη Φουρέιρα να έχει δεχτεί πρόταση- πρόσκληση από το ΡΙΚ, προκειμένου να εκπροσωπήσει φέτος την Κύπρο στην Eurovision.

Τι ήταν να σκάσει η συγκεκριμένη είδηση; Τόνοι μελάνης έχουν χυθεί για το αν δέχτηκε όντως πρόταση η τραγουδίστρια, για το αν θα πει το “ναι”, μήπως πει “όχι” και όλα αυτά τα σχετικά. Ε, σήμερα έφτασε η στιγμή να πάρει τέλος αυτή η… αγωνία! “Κλείδωσε” σου λέει το deal και η Ελένη Φουρέιρα πάει Eurovision.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στην εκπομπή “Στη φωλιά των Κου-Κου”, η Ελένη Φουρέιρα πρόκειται να βρεθεί στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision εκπροσωπώντας τη μεγαλόνησο. Πιο συγκεκριμένα χθες το βράδυ η Ελένη μέσω της εταιρείας της, την Panik Records, απάντησε θετικά στο ΡΙΚ και στην Κύπρο για να εκπροσωπήσει την χώρα στον φετινό, διεθνή, μουσικό διαγωνισμό.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια δεν θα έχει στον πλευρό της τον χορογράφο Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, με τον οποίο συνεργάζεται για πολλά χρόνια. Αντίθετα την εμφάνιση και τη χορογραφία θα αναλάβει η Sasha Jean-Baptiste. Όπως ειπώθηκε στην “Φωλιά των Κου-Κου”, ο συγκεκριμένος χορογράφος, είναι αυτός που είχε επιμεληθεί πέρσι την εμφάνιση της Βουλγαρίας, η οποία και τερμάτισε δεύτερη στη διοργάνωση.

Read More

And More