Κόλαφος ο Πασχάλης Τσαρούχας για τις καταγγελίες: “Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει”

Καλεσμένος στην εκπομπή, Χαμογέλα και Πάλι βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Πασχάλης Τσαρούχας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή, αφού φέτος πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς.

Φυσικά η Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσε να μη τον ρωτήσει για τις ραγδαίες εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο μετά τις καταγγελίες που οδήγησαν σε συλλήψεις. 

“Υπήρχαν πολλοί στο σινάφι μας που έλεγαν ότι αυτά είναι γνωστά. Δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε εκτός αν βρίσκονται σε θέση ισχύος. Δεν μπορείς να κατηγορήσεις έναν άνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη. Το ζήτημα είναι εσύ, που έχεις εξουσίας, πώς τη διαχειρίζεται. Η ιστορία δεν έχει ανοίξει ακόμα και δεν ξέρω αν θα ανοίξει”, ανέφερε αρχικά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε ο Πασχάλης Τσαρούχας: Κάποιοι θέλουν να παίξουν τον ρόλο του πλυντηρίου. Εγώ δεν εξετάζω τους λόγους. Εμείς στο ΣΕΗ είπαμε ότι θα το πάμε μέχρι τέλους. Αυτό δεν σημαίνει ότι εγώ θα βάλω φυλακή κάποιον. Αυτός που είναι υπέρ των κατηγορουμένων μπαίνει αυτόματα στη θέση του και θα τον κρεμάμα στα μανταλάκια. Είμαστε ορκισμένοι σε αυτό. Όλοι στο σωματείο, από την πρώτη στιγμή με μεγάλη αγωνία, είχαμε αποφασίσει να μείνουμε ουδέτεροι και να ακούμε όλες τις πλευρές.

 

Read More

And More